İnternet hakkında önemli bir sorunum var lütfen yardım edin.

• Konuyu başlatan /Undefined
  • Başlangıç tarihi
U

/Undefined

Ziyaretçi
İnternet çok dengesiz,dakika başı modemi reslemem gerekiyor.Bu bilgisayardaki ağ için kaydedilen ayarlar ağın gereksinimiyle eşleşmiyor.Lütfen güvenlik türünü değiştir
demeyin çünkü bi işe yaramıyor.Bakıyorum wireless listesine(pc masaüstü everest kullanıyorum çekmek için kendi wirelessimi)1 saniye çarpı oluyor güvenlik türü 1 saniye
çalışıyor.Bazende internet gidiyor dns hatası alıyorum websitelerine erişmeye çalışınca.Format attım hala geçmedi sorun.Hamachi kullanıyordum ağ 2 yide sildim hamachiyide
bu sorun beni çıldırtacak lütfen yardım edin.Ara sıra internet sebepsiz yere kopuyor gene güvenlik türü uygun değil diyor ama 1 saniye sonra bağlanabiliyorum(Bağlanmaya çalışabiliyorum)windows bu bağlantıyı yapamadı diyor bu durumdada.Modemi reslemem yada wirelessi 10 saniye çıkarıp takmam gerekiyor ama bazen 3-4 saat gelmiyor
bu sorun birilerinde olduysa ve çözdüyse lütfen yardım etsin.

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Mümkünse kablo üzerinden modeme bağlayarak dener misin.

U

/Undefined

Ziyaretçi
Malesef modem 3 oda uzaklığında ve kablosuz kullanıyorum.Pc laptop değil...Modemde sorun oldu desem laptopumda modem sorunsuz,pcde virüs var desem
format yedi formattan önce oluyordu hala oluyor.Hamachiden desem hamachiyi sildim yine oldu.Çok tuhaf bir olay.

U

/Undefined

Ziyaretçi
Pardon geç gördüm,değişiyor bazen 1 çekiyor bazen 5.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Modemin yazılımında bir hata olabilir.İnanmayanlar çıkar ama benim modemde öyle.Oyun oynarken Lagdan oynayamıyordum.Yeni modeme geçtim sorun düzeldi.Modemi değiştir.