İnternet Hızlarını Alalım

Benim İnternet Hızım İyi mi Lao

• Kullanılan toplam oy
    5

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, Beyler İnternet Hızlarını Alalım Bakalım kiminki daha fazla ben başlıyorum kendininkine bakmak için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Benimkini oylarsanız sevinirim :D

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bir hosting İnternet Hizmeti ile bu kadar Download ve Upload hızına erişebileceğimizi bilmiyordum. Ben ise Türk Telekom kullanıyorum ve Download Hızım : 3.65 mbps, Upload Hızım: 0.67 son olarak 11 ping var. Bu şartlar altında geçiniyorum. :(

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
16 megabite çıkarttık hala 8. TTNET'e buradan selamlarımı yolluyorum.
En azından bu hız bana yetiyor oyunlarda gram lag olmuyor, videolar anında yükleniyor hiç kasmadan izliyorum 720p HD'de, yetiyor ya ^^

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Internet yönünden zaten amerika ve türKiye fazla gelişmedi örnek almanyada 320gbit alırken burda 100mbit alıyorsun

Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Sadecehosting adlı firmadan aldığın vds yi speedtestte sokupta o vds yi 4 tane kullanıcı açıpta paylaşarak hava atma çabaları ben burda hiç makinamın hızını gösteriyormuyum ayıp :D

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadecehosting adlı firmadan aldığın vds yi speedtestte sokupta o vds yi 4 tane kullanıcı açıpta paylaşarak hava atma çabaları ben burda hiç makinamın hızını gösteriyormuyum ayıp :D
Hihihi kac gundur bunu bekliyordum birinin bunu tespit etmesini yok bea benim normalde ping 1 Download 25 civari upload 10-5 arasi suan mobilim pc gecince atarim :D

↪✴ MoonLight Build Team ✴↩|↪✖↩ OyunEsiri ↪✖↩

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hihihi kac gundur bunu bekliyordum birinin bunu tespit etmesini yok bea benim normalde ping 1 Download 25 civari upload 10-5 arasi suan mobilim pc gecince atarim :D

↪✴ MoonLight Build Team ✴↩|↪✖↩ OyunEsiri ↪✖↩
Neden biz cahilleri eziyorsunuz. :(