İnternete bağlanamama sorunu

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar pc daha 5 6 saat önce giriyordu internete şimdi girmiyor sorunları bul yaptım işe yarar belki diye ve bence mantıklı olan ip adresi alınamadı hatası verdi.modeme pc den de girmiyor kabloyla bağlamama rağmen yardımcı olursanız sevinirim. Telden girebiliyorum internete ve modeme fakat pc bağlandı görünmüyor.

Baktığımda ağ erişimi yok internet erişimi yok yazıyor ama sağ alttaki resminde normal görünüyor. Virüs programı kapatma, pc modem kapat aç vs. denedim ama çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.

Edit:
Telefonda olduğumdan fazla araştıramadım en erken yarın akşam düzeltebilicem.

-Tapatalk

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Otomatik ip alma özelliği kapalı ise açıp dene açıksa kapatıp dene

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Superonline kullanıyorsan yetkili servisi ara derim, oturduğun adresin numarasına göre arar aramaz direk orada çalışma var diyor :D Belki çalışma vardır :D

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Otomatik ip alma özelliği kapalı ise açıp dene açıksa kapatıp dene

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Zaten kendi kendine oldu ben bir şey yapmadan en çok onu anlamadım ve her zaman otomatikte kullanıyorum.

Superonline kullanıyorsan yetkili servisi ara derim, oturduğun adresin numarasına göre arar aramaz direk orada çalışma var diyor :D Belki çalışma vardır :D
Superonline kullanmıyorum TTNet AirTies modem.
Diğer cihazlardan telefon vs. girebiliyordum ama pc ve modem birbirini görmüyordu.

Son olarak eve geldim pc yi açtım biraz araştırdım telefondan onları denemeye fırsat kalmadan kabloyu takar takmaz tanıdı :D

Neyse yorumlarınız için teşekkürler.
Benim pc arada yapıyor böyle kendi kendine bozulup düzeliyor :D, mavi ekran veriyor habire sonra düzeliyor bi ara 20 fps oynuyorum sonra 80 e çıkıyor anlamadım ben bu bilgisayarı :D

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
CMD'ye ipconfig /renew ve ipconfig /flushdns yaz.