İnternetin Yeraltı Dünyası: DeepWeb

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Tekrardan iddia ediyorum gereksiz..(Olsada)
Kendi teorimi söyliyeyim..
Matrix seviyesi de var benim adlandırmamla 0. seviye. Belki 0. seviye yazısından bir şey anlamış olabilirsiniz yada açıklayayım.
Matrixte olduğu gibi yaşadığımız dünya sadece rüya ortamı robotlar tarafından kontrol ediliyorduk Neo bir kurtarıcı..
0. Seviye derken şuanki dünyayi bahsediyorum..
Deep web ilk 4 seviye saçmalık bana göre ama 5 ve 6. seviye ilgi çekici bilgiler barındırıyor. 9. seviye ise saçmalık bana göre çünkü 7. seviye'nin son olduğuna inaniyorum.. (7. sayısı hakkinda bir konu açmiştim. TIKLA O Konuya gidiyor..)
7 sayısının 7. seviyenin olup olma hakkinda hiçbir bilgim yok.
Dediğin gibi.
9 seviye olduğu iddia edilmektedir fakat bazı seviyeler birbirinin aynıdır. O yüzden 7 seviye olarak belirtmeyi uygun gördüm.
NOT: Böyle konular açmayin artık forum'un yaş kitlesi düşük gerçekten küçük arkadaşlarımız var onlara yazık..

S

sergun26

Ziyaretçi
Proxy Seviyesi: . o n i o n sitelerin bulunmadığı fakat illegal olan her tür sitenin bulunduğu seviyedir. Arama motorları tarafından çoğu kez indexlenmezler. Pekçoğu sunucu kullanır. İçlerinde PHP kodlama sitelerde bulunur. Bu seviyede bulunanlara örnek vermek gerekirse: İllegal araştırma sonuçları, hafif düzeyde illegal adult filmler, hacker grupları, virüsler, script kiddieler, ünlülerin skandalları, VIP dedikodular, bilgisayar güvenliği ile alakalı konular, suikast videoları, ünlülerin piyasaya sürülmemiş se*s kasetleri vb. vb. Bu içerikler genelde illegal forum tarzı sitelerde barınır.
Xenforo PHP ile yazılmış. O zaman şu an Deep Web'teyiz.

Sunucu kullanmayan site mi var :'(

Moderatör tarafından düzenlendi:

Hannabell

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Xenforo PHP ile yazılmış. O zaman şu an Deep Web'teyiz.

Sunucu kullanmayan site mi var :'(
Zaten deep web normal webi kapsıyor. Hem cümle tam olarak: 'İçlerinde PHP kodlama sitelerde bulunur.' şeklinde. Yani başka kodlamalarda kullanılıyor. Ve ikinic olarak, sunucu kullanmayan site var mı demişsin. Orda kasdedilen gerçek sunucular, hani şu host makineleri fln. Bazı siteler direk kişisel cihazlardan servis ediliyor. Onu demek istemiş. :)

S

sergun26

Ziyaretçi
Zaten deep web normal webi kapsıyor. Hem cümle tam olarak: 'İçlerinde PHP kodlama sitelerde bulunur.' şeklinde. Yani başka kodlamalarda kullanılıyor. Ve ikinic olarak, sunucu kullanmayan site var mı demişsin. Orda kasdedilen gerçek sunucular, hani şu host makineleri fln. Bazı siteler direk kişisel cihazlardan servis ediliyor. Onu demek istemiş. :)
Dedicated makine demek istiyorsun sanırım. Çoğu büyük site fiziksel sunucu kullanır zaten. O zaman Deep Web mi oluyor yine büyük siteler?

Hannabell

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dedicated makine demek istiyorsun sanırım. Çoğu büyük site fiziksel sunucu kullanır zaten. O zaman Deep Web mi oluyor yine büyük siteler?

Buz kütlesi internet, deep web diye geçen yer ise suda kalan kısmı. Görünür kısımda arama motorlarından felan rahatça ulaşabildiğimiz kısım.