İnternette Bulduğum Zevkli Oyunlar

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
1 - Super Hot [
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
]
Matrix şeysi işte.Siz hareket etmedikçe zaman da neredeyse hareket etmiyor.İnternetteki versiyonu denemeniz için yapılmış.Oyunu beğendiyseniz steam Greenlight'da mevcut.

2 - HelloRun [
]
Duvarlar ve boşluklar var.Boşluklardan geçmeye çalışıyorsunuz.

3 - Sortie en mer [
]
Boğulma simülasyonu gibi bir şey işte.Can simidinin önemini anlatıyor.Oyunu yapanlar da zaten can simidi satan bir firma :p

4 - Dünyanın En Zor Oyunu [

Çok sinir bozucu bir şey.Çoğunuz biliyordur diye düşünüyorum.Doğru düzgün linkini bulamadım.

Bildiğiniz oyunlar varsa yorum olarak atın

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
En Zor Oyunu Adı Verilen Kıytırık Şey Çok Sinir Bozucu Oyun Sanırsam 7. Bölüme Geldim Kafayı Yedim :p Birde Onun Bölüm Kodları Vardı 30. Bölümüne Baktım Resmen Kafa Bozdurur :p

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
En Zor Oyunu Adı Verilen Kıytırık Şey Çok Sinir Bozucu Oyun Sanırsam 7. Bölüme Geldim Kafayı Yedim :p Birde Onun Bölüm Kodları Vardı 30. Bölümüne Baktım Resmen Kafa Bozdurur :p

O kodlar oyunun orjinalinde yok senin dediğin Milli Eğitim Bakanlığının paylaştığında var (Milli Eğitim Bakanlığı ne zamandan beri oyun paylaşıyor?!) ciddiyim ama urlsinde meb.gov.tr yazıyordu.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
O kodlar oyunun orjinalinde yok senin dediğin Milli Eğitim Bakanlığının paylaştığında var (Milli Eğitim Bakanlığı ne zamandan beri oyun paylaşıyor?!) ciddiyim ama urlsinde meb.gov.tr yazıyordu.
bir şey Farketmez Sonuçta Son Bölümü Gördük :p Gerçi 2-3 Yıl Önce Oynamıştım :p

EminG

Em El Ci Pıro Oğ may Gat !
En iyi cevaplar
0
Oyunu Yapanlarda Can Simidi Yapan Bir Firma Dediğinde Gülmekten Ölüyordum :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
@HighSchoolRPG ye katılıyorum keşke Attack Onn Titan ekleseydin o da süper bir oyundur. Ama liste böyle de gayet güzel.
Edit:Ne zamandır oynamıyordum şu Super Hot'ı bir kez daha oynayayım