intikam

ShadowPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben değilim söyliyeyim.Animelere aşık değilim ama attack on titan severim.Onun dışında zaten adam gibi anime yok.Hepsi çocuk işi.Bebeler ağlıyo birini seviyo aşk yaşıyo birini öldürüyo felan + kızların gözlerinin hayvan gibi olduğu animelerden nefret ediyorum + içinde sadece ya da daha çok kız olan animelerden nefret ediyorum + bu animeleri izleyenlerden nefret ediyorum + animenin içinde bu dediklerim olmadığı ve anime heyecanlı ve bebekçe olmadığı sürece bence güzel sayılır.

Edit:+ animelerde büyülü veya mistik şeyler savaş filen varsa bayılırım.(özellikle bilimkurgu ise ama şimdiye kadar öyle anime bulamadım)

Edit 2:animenin ana karakterlerinin saçları gökkuşağından daha fazla renk içeriyorsa o animedende nefret ederim @ByDeichor

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben değilim söyliyeyim.Animelere aşık değilim ama attack on titan severim.Onun dışında zaten adam gibi anime yok.Hepsi çocuk işi.Bebeler ağlıyo birini seviyo aşk yaşıyo birini öldürüyo felan + kızların gözlerinin hayvan gibi olduğu animelerden nefret ediyorum + içinde sadece ya da daha çok kız olan animelerden nefret ediyorum + bu animeleri izleyenlerden nefret ediyorum + animenin içinde bu dediklerim olmadığı ve anime heyecanlı ve bebekçe olmadığı sürece bence güzel sayılır.
Sen Kuroko no Basket izlememişsin kardeş veya Himura Kenshin.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anti-Animecilere zevkle dalga geçenler ve dümbelek olup durduk yere ''Niye anime izliyorsunuz? Anime kadar kötüsü yok!'' diye sıkıntı çıkaranlar hariç çoğu iyidir. En azından muhabbet yapılabilecek insanlardır. Anime tartışabilirsiniz niye sevmediklerini sorabilirsiniz.