iOS Cihazlarındaki Bug

SecretForest

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eğer iPhone 5S, iPad Mini 3, iPad Air veya daha güncel bir Apple ürününe sahip iseniz cihazınızın tarihini kesinlikle 1 Ocak 1970 olarak değiştirmeyin.

Amerikalı bir kullanıcı tarafından farkedilen bu bug, cihazınızın tarihini 1 Ocak 1970 yapıp cihazınızı yeniden başlattığınızda Apple logosunda kalmasına neden oluyor ve kullanılmasını imkansız hale getiriyor.

Bu durumdaki bir cihaza iTunes üzerinden müdahale etmeniz de imkansız.

Nedeni hakkında herhangi bir bilgi bulunmayan bu açık hakkında Apple da sessizliğini koruyor.
Sorunun iOS 9.3'ün yayınlanmasından sonra düzeltilmesi bekleniyor.

Bu bugu cihazını bilerek bozup yenilenmesini talep edenlerde kullanmakta :)

Bu olayı farkeden kullanıcı bir Apple Store'a gidip durumu anlattığında Genius'ın bile olaya bir açıklama getiremediğini belirtiyor. Cihazı yenilemekten başka bir çare olmadığını belirten Genius, kullanıcıya yeni cihaz vermiş.
Kaynak :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bendeki ıphone 4S de ses sadece çağırıda çalıyor onun dışında çalmıyor buda bundaki bug ios sürümü 9.2

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Sorunun veri tipi sınırını aşmasında kaynaklandığı bahsediliyor. Delilleri okudum, gayet mantıklı.

Ama cidden, mağara.jpg, mağara.png, mağara.gif, mağara.tiff, mağara.bmp, mağara...

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
şu an Iphone 5S Var Elimde Onla Yazıyorum Babamdada Iphone 6 Var Ve 2Sindede Önceden Denedim Hiçbirşey Olmadı.

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Banane ya Ayfon alamayacak kadar faqirim ben Allah rızası için bir Ayfon parası ! (@zRedDragon : Eğğ kaka pis berk yalan söleme seni camdan aşşağı atar parçalar sonra tuvalete atıp üstüne işer ordan alır tekrar kuş başı yapar sonra kıyma yapıp üstüne benzin döküp pişirip çakallara yediririm !!! )