IP Adresi?

HUNTERMAN

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben IP adresimi nedir yazdım (yandex e) ve ıp adresimi gösterdi?Ve yalışlıkla ben Bir siteye girdim oda IP adresimi göster di?IP adresi tam olarak nedir? şu an ben sizin Ip adresinizi bulabilir miyim? IP adresi ile ne yapılır?

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Burada yazan senin ip adresindir.
İp adresi nedir dersen ip üzerinden bağlanan sayılardır. Bu çamaşır ipi veya halat gibi şeyler olamaz. Özel ipleri vardır onlara sayıları bağlarsın ve ip adresin olur. Bunu başkasına söylersen o ipi koparırlar ve hayatın kayar. İp adresi bulmak mümkündür ama yumurta yapmak kadar kolay bir şey değildir.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Burada yazan senin ip adresindir.
İp adresi nedir dersen ip üzerinden bağlanan sayılardır. Bu çamaşır ipi veya halat gibi şeyler olamaz. Özel ipleri vardır onlara sayıları bağlarsın ve ip adresin olur. Bunu başkasına söylersen o ipi koparırlar ve hayatın kayar. İp adresi bulmak mümkündür ama yumurta yapmak kadar kolay bir şey değildir.
Yanlışın var. Php ile çok küçük bir kodla kişinin tüm bilgilerini bulabilirsin.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
yani IP ele geçirilirse ne olur?
Ddos atabilirler. Bundan başka önemli bir şey yok. Bilgisayarına veya modemine felan virüs girme olasılığı %0 (Bazı kişiler modeme virüs girer diyorlar modeme veya kablodan herhangi bir virüs giremez.)
Sadece internetini kastırırlar ve birkaç bilgini alırlar ondan başka bir şey yok benim ip adresim herkese açık ve ddos korumam felan da yok.

HUNTERMAN

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnternetini bozarsın kısaca @Minecraftplayerr kadar iyi bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla internetiyle her türlü işkenceyi yapabilirsin.
yani bilgisayar falan kontrol edemez

Ddos atabilirler. Bundan başka önemli bir şey yok. Bilgisayarına veya modemine felan virüs girme olasılığı %0
Sadece internetini kastırırlar ve birkaç bilgini alırlar ondan başka bir şey yok benim ip adresim herkese açık ve ddos korumam felan da yok.
saol bende sandım bilgisayara girip her türlü bilgiyi çalıcaklar zannedtim peki gizleme yolu var mı?

Bi Dakka IP ımı alarak Preminium hesap çalınmaz dimi?

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kaliteli bir modeme geçiş yapabilirsin. 200 ₺ başlayan 500 ₺ bulan tabi gerek yok. Virüslü dosyaların olduğu sitelerde gezmediğin yada skypede tanımadığın kişilerle konuşmadığın sürece ip adresini bulamazlar. Ts adreslerinde yöneticiler tüm ipleri görür. Yani güvenmediğin ts adreslerinide girmeyebilirsin.

HUNTERMAN

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaliteli bir modeme geçiş yapabilirsin. 200 ₺ başlayan 500 ₺ bulan tabi gerek yok. Virüslü dosyaların olduğu sitelerde gezmediğin yada skypede tanımadığın kişilerle konuşmadığın sürece ip adresini bulamazlar. Ts adreslerinde yöneticiler tüm ipleri görür. Yani güvenmediğin ts adreslerinide girmeyebilirsin.
Peki ben bi siteye girdim IP adresimi gösterdi çalamaz dimi?