Ele geçirilirse Ddoss saldırısı ndan başka bişi yapılabilirmi?İp adresi modemin adresidir. Çok kolay bir şekilde bulunabilinen bir adresdir.
Yanlışın var. Php ile çok küçük bir kodla kişinin tüm bilgilerini bulabilirsin.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Burada yazan senin ip adresindir.
İp adresi nedir dersen ip üzerinden bağlanan sayılardır. Bu çamaşır ipi veya halat gibi şeyler olamaz. Özel ipleri vardır onlara sayıları bağlarsın ve ip adresin olur. Bunu başkasına söylersen o ipi koparırlar ve hayatın kayar. İp adresi bulmak mümkündür ama yumurta yapmak kadar kolay bir şey değildir.
yani IP ele geçirilirse ne olur?Yanlışın var. Php ile çok küçük bir kodla kişinin tüm bilgilerini bulabilirsin.
Zaten yumurta yapmak kadar kolay bir şey değildir dedim.Yanlışın var. Php ile çok küçük bir kodla kişinin tüm bilgilerini bulabilirsin.
IP ele geçirirsen o kardesimize bütün işkenceleri yapabilirsin.Yani sonuç IP ele geçirilirse ne olur?
Nasıl yani?Ve IP adresimi nasıl korurumIP ele geçirirsen o kardesimize bütün işkenceleri yapabilirsin.
İnternetini bozarsın kısaca @Minecraftplayerr kadar iyi bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla internetiyle her türlü işkenceyi yapabilirsin.Nasıl yani?
Ddos atabilirler. Bundan başka önemli bir şey yok. Bilgisayarına veya modemine felan virüs girme olasılığı %0 (Bazı kişiler modeme virüs girer diyorlar modeme veya kablodan herhangi bir virüs giremez.)yani IP ele geçirilirse ne olur?
yani bilgisayar falan kontrol edemezİnternetini bozarsın kısaca @Minecraftplayerr kadar iyi bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla internetiyle her türlü işkenceyi yapabilirsin.
saol bende sandım bilgisayara girip her türlü bilgiyi çalıcaklar zannedtim peki gizleme yolu var mı?Ddos atabilirler. Bundan başka önemli bir şey yok. Bilgisayarına veya modemine felan virüs girme olasılığı %0
Sadece internetini kastırırlar ve birkaç bilgini alırlar ondan başka bir şey yok benim ip adresim herkese açık ve ddos korumam felan da yok.
Peki ben bi siteye girdim IP adresimi gösterdi çalamaz dimi?Kaliteli bir modeme geçiş yapabilirsin. 200 ₺ başlayan 500 ₺ bulan tabi gerek yok. Virüslü dosyaların olduğu sitelerde gezmediğin yada skypede tanımadığın kişilerle konuşmadığın sürece ip adresini bulamazlar. Ts adreslerinde yöneticiler tüm ipleri görür. Yani güvenmediğin ts adreslerinide girmeyebilirsin.