Ip Adresleri

Crafter951

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Diyelim minecraftta bir serverdeyiz bu serverin admini tabiiki bizim ip numaramızı biliyor eh ip numarasını bildiği içinde bilgisayarımıza girebilir bide üstüne adresimiz (ip adresi değil bilgisayarının bulunduğu gerçek ev adresi) onun eline geçmiş olur

Şimdi ben kendimi oyundan banlatsam oyundaki TÜM bilgilerim silinirmi ?

Crafter951

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ve bi ekleme daha , benim İNTERNETİN ip adresi ankara olarak gözüküyor (bu genellikle şaşırtma amaçlı kullanılır) fakat sadece internet siteleri benim orada olduğumu zanneder yani oyuna giden ip eğer bilgisayarın ip numarası ise bu bilgileri ele geçirebilir

yani benim oyunda bilgisayarın ip adresimi gözüküyor yaksa internetin ip adresimi ?

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadas admin senin İPne ulasabilir seni banlarsa bilgilerin silinmez aksine ban listesinde olursun zaten en fazla ip ban atabilir onun haricinden ipnden senin ev adresini ögrenemez en fazla ilini bulabilir baska bisey yapamaz

Crafter951

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bizim serverde bir kişinin kapı numarasına varana kadar söyledi ama ?

ama bu öğrendiği ip bigisayarın ip numarasımı internetinkimi ?

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadas kapi numarasina kadar söylediyse emin ol onu taniyodur senin sordugun soruda internete ip çıkarken farkli bi ip kullanir bu saldirilar ve ip sayisinin azligindan yapilmis bi önlemdir yani oyunda gördügü ip ile sana saldiramaz ev adresini ögrenemez tabi farkli bir yolla seni kandirirsa bilgilerini alirsa oda senin sucun olur onun haricinde korkmana gerek yok

Crafter951

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
eminsin dimi şimdi :D biraz korku var

bu arada adam çocuğu tanımıyodu fakat adamın arkadaşlarımı ne varmış galiba bilmiyorum bende

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
kardes eminim ben programciyim üniversitede okuyorum butür bilgileri biliyorum

Crafter951

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ip numarasını bilen bir kişi o ip adresine virüsde yollayabilir

bu arada 2. soruya hala bi cevap yok :D

pc nin ipinimi görüyo yoksa modeminmi ?

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ip numarasını bilen bir kişi o ip adresine virüsde yollayabilir

bu arada 2. soruya hala bi cevap yok :D

pc nin ipinimi görüyo yoksa modeminmi ?
hiç biri öncekindede dedigim gibi sahte ip gözükür adam sana o ipden vürüs yollayamaz ne modemin ip gözükür nede pcnin bu arada sana daha ayrintili bilgi vereyim
pcnin ip yani mac adresi ayni modem üzerindeki pcler için kullanilir internete cikarken modem ipyi degistirir bunun nedenini açikladim yukarda ordan bakin artim :)

Crafter951

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadasimiz Dogru Söylemiş Banada Burda bir şey Yazmak Düşmez :D

[Edit]:
Diyelim minecraftta bir serverdeyiz bu serverin admini tabiiki bizim ip numaramızı biliyor eh ip numarasını bildiği içinde bilgisayarımıza girebilir bide üstüne adresimiz (ip adresi değil bilgisayarının bulunduğu gerçek ev adresi) onun eline geçmiş olur
bilgisayarina nasil girmesini düsünüyorsun tey allahim ya forumu ergenler sarmiş :D

TABİİKİ GİREBİLİR İP NUMARASI BİLGİSAYARIN KODUDUR TAM GİRER ANLAMINDA SÖYLEMEDİM ZATEN DOSYALARA ERİŞEBİLİR VEYA VİRÜS YOLLAYABİLİR

FARKLI Bİ SİTEDE ARAŞTIRMA YAPARKEN BULDUM İP BUMARASI SENİN GERÇEKTEN OTURDUĞUN EVİN ADRESİNİ VERİR İP ADRESİNDEKİ HER NUMARA BİR ŞEY İFADE EDER ÖRNEĞİN XXX.YYY.ZZZ X OLANLAR MAHALLENİ YA OLANLAR SOKAĞINI VE Z OLANLAR KAPI NUMARANI GİBİ
ÖYLE SALAK SALAK ŞEYLER YAZMANADA GEREK YOK !

Crafter951

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1. Olarak o pcye Nah virüs yollar
2.Olarak tabikide modemin ip adresi
örnegin ipban yediginde modemi reslersin ama pcyi reslemessin ama swye girebilirsin
kocum sen cok fazla bilim kurgu filmi izlemişsin :D
[Edit]:
Üstteki Yorumu Atan Arkadaş Baayaaa Bilgili galiba

BENDE ONU SORUYORUM ADAM GİBİ CEVAP VERSENE EĞER MODEMİN İP NUMARASIYSA HİÇ Bİ *** YAPAMAZ :D ONU BENDE BİLİYORUM :D

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
TABİİKİ GİREBİLİR İP NUMARASI BİLGİSAYARIN KODUDUR TAM GİRER ANLAMINDA SÖYLEMEDİM ZATEN DOSYALARA ERİŞEBİLİR VEYA VİRÜS YOLLAYABİLİR

FARKLI Bİ SİTEDE ARAŞTIRMA YAPARKEN BULDUM İP BUMARASI SENİN GERÇEKTEN OTURDUĞUN EVİN ADRESİNİ VERİR İP ADRESİNDEKİ HER NUMARA BİR ŞEY İFADE EDER ÖRNEĞİN XXX.YYY.ZZZ X OLANLAR MAHALLENİ YA OLANLAR SOKAĞINI VE Z OLANLAR KAPI NUMARANI GİBİ
ÖYLE SALAK SALAK ŞEYLER YAZMANADA GEREK YOK !
arkadas seni fena kandirmislar üstelik benim yazdiklarimi okumadini anliyorum yazdiklarindan

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
benim bilgisayar ipi olarak söylediğim şey dns ipide olabilir
sana dns yide söyleyim internetteki sitelere ulasmak için normalde ip gerekir ipyi yazarsin o siteye gider ama dns sayesinde bi tabloda bu ipler isimlere karsilik gelir bu sayede yazi yazarak sitelere ulasabiliriz yani dns iplerin site isimlere karsilik geldigi bi tablodur ttnet kendi dns sunucularinda sansürü bol tutar mesela