Ip: DidoCraft.Nitrado.Net | 1.7/1.8 | Boss | Inek Sistemi | Kredi | Tarımda 1 numara +45 ONLINE

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
-----}------------------ [+] Bilgiler [+] -------------------}-----

* Sunucumuz bakım nedeniyle kapatıldı ve gerekli bakımlar yapıldı şuanda açıktır.
* vipler ayarlandı ve verildi
* yoğun ilgi için hepinize çooook tşkler. :)
* ArielCraft Ailesi *​

Grafearl

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Server harika 7 kişilik klanım ile oynuyorum baya keyif alıyoruz, fakat tek sıkıntımız claim'de pvp nin açık olması biz build yapmayı seven bir takımız, ve bu bizi çok rahatsız ediyor lütfen claim'de pvp yi kapatırsanız seviniriz. Ve ya claim dışın da pvp başlada ve claimli alana tekrar girince aktif olsa çok güzel olur. Bir'de Enchli elma yasaklamışsınız yasasağı kaldırırsanız cok seviniriz enchli elmasız pvp nin bence bir tadı çıkmaz şimdiden teşekkürler. :)

Son düzenleme:

XapeEvely

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Swde vip dahil tüm herkes hile bu nedir ya sövecem yemin ediyorum bir bitmediniz bakımınız bile yok.

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ygs lys sınavım olduğu için. sınava çalışmam gerekli bu nedenden dolayı server işlerine ara vermiş bulunmaktayım. 1 sene tabi, bu sene yaz tatilinde tekrar açılacağız. ben size gerekli açıklamaları buradan yaparım onun dışında adımıza açılan serverler yalan ve sahtedir. ArielCraft-2017/2018