[İP: NewGameSurvival.nitrado.net ] /Sürüm: 1.7.x 1.8.x / 21.6.2016 18:00 VİP ÇEKİLİŞİ

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İlk defa 124 Cektiniz diye cok havalısınız kardeşim bi acında mehmet nolucagını biliyor zaten
Ersin kardeş, bak seni ciddi ciddi hiç sevmem. Ben ne olucağını biliyorum, sizin ne yapmaya çalışacağınızı da biliyorum. Açık açık ne yapıcağınızı söylediniz bana, ben ne dedim "Biz korumamızı aldık, sıkıntı yok." fakat siz halen saldırmak için ümidlisiniz. O hevesinizi kırıcağım da, ne zaman. Hayırlısı diyelim.
Aynı tas, aynı hamam!
Havlıyan köpek ısırmaz!
Girme cahille münakaşaya, ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabına...

ImSolo

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Reklamınızı ortalarsanız, Ve Reklam veren'nin Profil Fotografı Olursa çok daha iyi olur. Reklamınız. :gg:

"Vip'ler ne ezilir nede ezer."
demışsınde fly yetkisi var :)
Survival server'leri bozmayın rica ediyorum.
Haklısın kardeşim,Fly komudunu kaldırmalı :)

DrmSvlOffcl

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
En İyi Vip Oldugu için Fly Yetkisi Vardır !

survival bozmuyoruz fly vip ozelligi

Cok Saldırı Yaptılar Ama işe yaramadı 1

Bykarizma35

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serverda 1haftadır oynuyorum size şöle açıklayım
1- Vipler oyunun altına üstüne getirmeye yetecek kadar güçlü
2- Yenilmez viplere hack açan oyuncular viplerin 2 katından fazla (hile açmayan yem olur)
3- Kurucular '' VİP ALICAM '' DEMEDİĞİNİZ SÜRECE sizin yüzünüze bile bakmaz (denenmiştir)
4- NexoTR Allahı var adam ilgileniyor tek ilgilenen OP saolsun adam gibi adam fakat tek başına olmak yetmiyor
5- Bu servere girecekseniz bunları göz önüne alın hilelilere tek engel speed engeli gerisi fasa fiso.

furekean

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her zaman dediğim gibi 'survivalın genleri ile oynamayın'
Ortaya böyle bir şey çıkar
Para kazanmaya çalışıyorsunuz galiba.