- En iyi cevaplar
- 0
İpadı almanyada alsım siye garantiside orda ;(Geçmiş OlsunApple servisleri beyki bakar...Tabi orada apple servisi varsa...
Sent from my iPad using Tapatalk
İpadı almanyada alsım siye garantiside orda ;(Geçmiş OlsunApple servisleri beyki bakar...Tabi orada apple servisi varsa...
Eee o zaman sorun yok sadece ekrana baskı uygulama ve biraz para biriktir harçlıklardan.Ekranım çatlasığını biliyorlar ve ipad benim olduğu içinde hiçbirşeyde demediler. Sadece değiştirilir fln dediler ama şimdi olmaz dediler.
Ya sorun orda ben o parayla kendime bir şey alacaktım. en ufak hata yüzünden gitti para. Acaba kaç tl?Eee o zaman sorun yok sadece ekrana baskı uygulama ve biraz para biriktir harçlıklardan.
Apple store'larda sanırım yurtdışından aldığın iphone'u buraya kayıt edebiliyorlarmış ama...Doğruluğu konusulur :/İpadı almanyada alsım siye garantiside orda ;(
Bunu garanti kaeşılarmı peki? Elimden düştü çünküApple store'larda sanırım yurtdışından aldığın iphone'u buraya kayıt edebiliyorlarmış ama...Doğruluğu konusulur :/
şu an olucak oldu yapıcak bir şey yok herkesin başına gelebilir bence tamir ettikten sonra daha ucuz bir android al eskiyince. Daha ucuz tamire gelirYa sorun orda ben o parayla kendime bir şey alacaktım. en ufak hata yüzünden gitti para. Acaba kaç tl?
BU GARANTİ NEYİ KAPSAMAZ?Bunu garanti kaeşılarmı peki? Elimden düştü çünkü
Uzun lafı kısası: İşçilik hariç (çocukların yaptığı) her türlü kaza değiştirilmez!BU GARANTİ NEYİ KAPSAMAZ?
Bu garanti, Apple donanımı ile birlikte paketlenmiş veya satılmış olsa dahi, Apple markalı olmayan donanım ürünleri ve yazılım için geçerli değildir.
Apple markalı olmayan ürünler, tüketici kanunu haklarına ek faydalar sağlayan üretici garantisinden yararlanabilir. Lütfen ayrıntılar için ürün kutusuna ve belgelerine bakın.
Yazılımın kullanımı ile ilgili haklarınızın ayrıntıları için yazılım ile birlikte gelen lisans sözleşmesine bakın.
Apple Ürünü'nün alındığı ülke olmayan bir ülkede servis talep edildiğinde, servis seçenekleri sınırlı olabilir. Söz konusu ülkede Apple Ürünü için servis mevcut olmaması halinde, Apple gönderim ve hizmet için ortaya çıkabilecek ek ücretleri servis vermeden önce size bildirecektir.
Apple ile telefonla iletişim kurarken, bulunduğunuz yere bağlı olarak çağrı ücreti ödemeniz gerekebilir. Ayrıntılar için lütfen şebeke operatörünüz ile bağlantı kurun.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Adam zenign ben 5TL yi zor buluyorun :/Her hafta aldığım para 20-50-60-70 arası değişiyor. genelde 20 veya 70 tl okul parası alıyorum. Ama desimler mersinden bu hafta döneceği için 20tl aldım şuaam kadar. Babam 20 dedem 50 veriyor. yani camı tamır edecek parayı çok rahat bulurum. Kumbaramda 1 hadtada 170tl virkmiş babam haftalığım 10tl az verdi onu isterim birde haftayaki paramı şimdidien isterim rahat tamir ettiricek parayı bulurum.
Bilmiyorum. Afırına koyunca düzeldiEkran kartını yakan forumda pek insan yoktur hocam.
Yüksek ihtimalle sizin kartta yanmadı.![]()
Ben yaktim aleve attim yandi Problem ? (In coming sinirli yorumlar)Ekran kartını yakan forumda pek insan yoktur hocam.
Yüksek ihtimalle sizin kartta yanmadı.![]()
Herhangi mağazalarda yok öyle bir şey, araştırmayıp, ilgilenmeyip insanları yanlış yönlendirmeyin. Phonebloks, Google tarafından benimsenip Project Ara olarak isimlendirilmiş bir proje. Ne zaman halka duyurulacağı, satışı yapılacağının tarihi net değil. Biraz haber sitelerini okuyun gelişmelerini merak ediyorsanız. Hem zaten tabletle alakasız bir durum olarak varsayabiliriz.Cihazlarda sorun bu: İnsanlar çoğunlukla mal neden bloklarla kolayca cihaz parçaları değiştirebilmek varken özel aletlerle 2 saatlık parça takılsın?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Neden ipad mini alayım? En iyisi 200tl vericem ekranını değiştir em değiştirmişkende siyah değil krem rengi yapacağım. Zaten haftalık 70tl alıyorum.Herhangi mağazalarda yok öyle bir şey, araştırmayıp, ilgilenmeyip insanları yanlış yönlendirmeyin. Phonebloks, Google tarafından benimsenip Project Ara olarak isimlendirilmiş bir proje. Ne zaman halka duyurulacağı, satışı yapılacağının tarihi net değil. Biraz haber sitelerini okuyun gelişmelerini merak ediyorsanız. Hem zaten tabletle alakasız bir durum olarak varsayabiliriz.
Şimdilik arkadaşın mevzusuna dönelim; öncelikle geçmiş olsun. Bütçeniz yetiyorsa servise gönderebilirsiniz. Tabletin durumu o kadar da berbat görünmüyorsa idare edebilirsiniz. Ya da satarak üzerine para koyup iPad mini retina almanızı tavsiye edebilirim. 1000 TL kendisi. Yakın zamanda 3. nesil iPad'in desteği azalabilir çünkü. (Şu an 1. Nesil iPad Mini'den yazıyorum, 10 numara cihaz)