İstek ipeksisiz spawner kırma

Electus

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
ipeksi ile spawner kırılmcak ! sadece adı " Spawner Kırıcı " kazma ise o spawnerı kırabilcek ve o spawner kırıcı kazmanın 5 hakkı olcak 5 spawner kırmadan sonra kazma kaybolcak

SheRLocK19

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben minecraft 1.15.2 sürümünde oynuyorum kazmamda ipeksi dokunuş (silk touch) olmasına rağmen spawner kıramıyorum acaba konuyu daha detaylı anlatırmısınız ismi nasıl koyucağız ingilizce yada türkçe mi olmak zorunda yazda herhangi bir enchanta gerek varmı

SolidSteed

Fake Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
6
Ruh hali
Merhaba ben minecraft 1.15.2 sürümünde oynuyorum kazmamda ipeksi dokunuş (silk touch) olmasına rağmen spawner kıramıyorum acaba konuyu daha detaylı anlatırmısınız ismi nasıl koyucağız ingilizce yada türkçe mi olmak zorunda yazda herhangi bir enchanta gerek varmı
Vanilla minecraftta(hiçbir şekilde mod eklenmemiş, hiçbir değişiklik yapılmamış) zaten ipeksi kazma ile spawner kırdığında gelmez. hiçbir şekilde survivalde elde edemezsin. Yalnızca sunucularda. Sunucuların da neredeyse hepsinde var. Yani tek başına oynuyorsan ya da arkadaşlarınla kendi aranda bi sunucu açtıysan SilkSpawners eklentisine ihtiyacın olacak. Yetki eklemen falan gerekecek oohooo çok iş :D