Bilgi için teşekkürler. Bir tuş için yeni telefon almam tabii ki. İphoneden başka telefon kullanmadım hiç. Hedefimde inşallah iphone 7 var. Tekrardan bilgi için teşekkürler. Servise gönderecegim.Apple ile iletişime geçebilirsiniz. Apple'ın İlgili Makalesi (İngilizce)
Eğer bilginiz varsa butonu kendiniz değiştirebilirsiniz.
iFixit sitesinin buton tamiri ile ilgili sayfası
iMore sitesinin buton tamiri ile ilgili sayfası
Ama yok ben yapamam diyorsanız aldığınız yer ya da yetkili Apple servislerine başvurabilirsiniz.
Yok hiç uğraşmayayım diyorsanız yeni bir telefon bakabilirsiniz ki saçma bir seçim olur bu...
O tür yerler illa ki bir sıkıntı yaratıyor düzeltmek için ekstra ücret falan alıyorlar adam akıllı servisinde yapılırsa daha iyi olur.Servise verip günlerce beklemeye gerek var mı bilmiyorum, her telefon tamiri yapılan yerde halledilir o. Basit bir sorun yani. Birkaç saatte halledilir hatta. Geçmiş olsun.
Servise göndericem. Yada ben gidicem servise en geç dediginiz gibi 50dk 2 saatte falan teslim ediyorlarmış.O tür yerler illa ki bir sıkıntı yaratıyor düzeltmek için ekstra ücret falan alıyorlar adam akıllı servisinde yapılırsa daha iyi olur.
En iyisini yaparsın en son cam değişkiliği için tamirciye güvendiğimde arama ekranını bozmuştu görüşmeler sırasında ekran kararıyor aramayı sonlandıramıyordum. Aman sende bu tür dertler çekme en temizinden hallet.Servise göndericem. Yada ben gidicem servise en geç dediginiz gibi 50dk 2 saatte falan teslim ediyorlarmış.
Ben telefon tamircisine verdiğimde alttaki 2 vidayı takmayı unutmustu ;( Servis candır.En iyisini yaparsın en son cam değişkiliği için tamirciye güvendiğimde arama ekranını bozmuştu görüşmeler sırasında ekran kararıyor aramayı sonlandıramıyordum. Aman sende bu tür dertler çekme en temizinden hallet.
Aynen bende yaşamıştım aynısını arka kapak açılıp duruyorduBen telefon tamircisine verdiğimde alttaki 2 vidayı takmayı unutmustu ;( Servis candır.
Servis candır çoğu konuda.Servise verip günlerce beklemeye gerek var mı bilmiyorum, her telefon tamiri yapılan yerde halledilir o. Basit bir sorun yani. Birkaç saatte halledilir hatta. Geçmiş olsun.