İphone 5 Telefonumun power tuşu basılı kaldı!

ByMe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. İphone 5 telefonum var. Power tuşu zaten bozuktu. Takılı kalmış ne yaptım ne ettiysem olmuyor. Ekran kapanıp açılıyor kendi kendine. Bir çözümü varmı???

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17

ByMe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Apple ile iletişime geçebilirsiniz. Apple'ın İlgili Makalesi (İngilizce)

Eğer bilginiz varsa butonu kendiniz değiştirebilirsiniz.
iFixit sitesinin buton tamiri ile ilgili sayfası
iMore sitesinin buton tamiri ile ilgili sayfası

Ama yok ben yapamam diyorsanız aldığınız yer ya da yetkili Apple servislerine başvurabilirsiniz.

Yok hiç uğraşmayayım diyorsanız yeni bir telefon bakabilirsiniz ki saçma bir seçim olur bu...
Bilgi için teşekkürler. Bir tuş için yeni telefon almam tabii ki. İphoneden başka telefon kullanmadım hiç. Hedefimde inşallah iphone 7 var. Tekrardan bilgi için teşekkürler. Servise gönderecegim.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Servise verip günlerce beklemeye gerek var mı bilmiyorum, her telefon tamiri yapılan yerde halledilir o. Basit bir sorun yani. Birkaç saatte halledilir hatta. Geçmiş olsun.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Servise verip günlerce beklemeye gerek var mı bilmiyorum, her telefon tamiri yapılan yerde halledilir o. Basit bir sorun yani. Birkaç saatte halledilir hatta. Geçmiş olsun.
O tür yerler illa ki bir sıkıntı yaratıyor düzeltmek için ekstra ücret falan alıyorlar adam akıllı servisinde yapılırsa daha iyi olur.

ByMe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
O tür yerler illa ki bir sıkıntı yaratıyor düzeltmek için ekstra ücret falan alıyorlar adam akıllı servisinde yapılırsa daha iyi olur.
Servise göndericem. Yada ben gidicem servise en geç dediginiz gibi 50dk 2 saatte falan teslim ediyorlarmış.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Servise göndericem. Yada ben gidicem servise en geç dediginiz gibi 50dk 2 saatte falan teslim ediyorlarmış.
En iyisini yaparsın en son cam değişkiliği için tamirciye güvendiğimde arama ekranını bozmuştu görüşmeler sırasında ekran kararıyor aramayı sonlandıramıyordum. Aman sende bu tür dertler çekme en temizinden hallet.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
En iyisini yaparsın en son cam değişkiliği için tamirciye güvendiğimde arama ekranını bozmuştu görüşmeler sırasında ekran kararıyor aramayı sonlandıramıyordum. Aman sende bu tür dertler çekme en temizinden hallet.
Ben telefon tamircisine verdiğimde alttaki 2 vidayı takmayı unutmustu ;( Servis candır.

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Servis candır çoğu konuda.
Babam LG G kullanıyordu onlarca kez telefonu düşürdükten sonra telefonun dokunmatiği gitti (ama ekran kırık falan değil). Daha sonra bir yere yaptırdı geldi. Bir süre sonra bir kez düşürdü ve ekran pert. Yeniden aynı yere değiştirdi. Daha sonra alttaki tuş barının ışığı falan gitti.
Belki servise yaptırsa bi 10-20 kez daha düşebilecekti :)

ByMe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gençler napsak sohbet için bi yer mi açsak napsak ya :D sohbet alanı oldu bura a:SDA