iPhone 5S Hakkında Sorularım

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar ben Ufuk Daha 1 Ay Önce General Mobile 4G androidone satın aldım. Biliyorsunuz android ios'un yerini tutamıyor 9 Eylülde iPhone 6S Tanıtıldı. iPhone 6S Tanıtılınca Amerikadaki Mobil Operatorler Sim Kilitli 2 Yıl Kontratlı iPhone 5S Bedava Oldu T-Mobile Baktığım kadarıyla Türkiyede Turkcell ve Vodafone ile anlaşmalı olduğunu gördüm üstelik T-Mobile Burada 4G Çekiyor! ve 2 Yıl kontratlı iPhone 5s ayda sadece [ $20.83 ] buda yaklaşık olarak 70 TL Falan yapmakta.
Amerikadan iPhone 5S SimKilitli Sipariş etsem Gümrük vergisini ödesem telefon elime ulaşsa T-Mobile hattını burada kullansam ekstra ücret ödermiyim? kontrat ücreti dışında. alanlar beni bilgilendirebilirmi. zaten buraya gelince t-mobile kullanmam sadece internete girerim onunla gevey ile sim kilidi açarım. sizce sipariş edeyimmi? alanlar memnunmu beni profesyoneller bilgilendirebilirmi ?

T-Mobile iPhone 5S Resmi sitesi;

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Android açık bir sistem, her türlü virüs girebilir. İOS kapalı sistem, virüs girme olanağı aşırı az

Androide 10 gb ramde koysan bir süre sonra kasmaya/donmaya başlayacaktır*kendimden biliyorum* iOS da ise 1Gb ram ile şu ana dek zerre kadar bir kasma yaşamadım. Stabilliği sağ olsun

T-Mobile ile alırsın kontratlı,fakat onlar senden o parayı fazlasıyla çıkartıyor. Önermem

Sent from my iPhone using Tapatalk

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Android açık bir sistem, her türlü virüs girebilir. İOS kapalı sistem, virüs girme olanağı aşırı az

Androide 10 gb ramde koysan bir süre sonra kasmaya/donmaya başlayacaktır*kendimden biliyorum* iOS da ise 1Gb ram ile şu ana dek zerre kadar bir kasma yaşamadım. Stabilliği sağ olsun

T-Mobile ile alırsın kontratlı,fakat onlar senden o parayı fazlasıyla çıkartıyor. Önermem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olanak az değil Jailbreak atmadığın sürece Virüs Kavramı Yok.

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla T-Mobile'den alabilmek için Amerikaya Ait vergi no mu ne gerekiyormus. bilgisayarımı satıp iPod Touch 6 Nesil 32 GB Düşünüyorum şimdide :D telefon olayını zaten General Mobile 4G Görüyor en azından müzik ve oyunları iPod'da gerçekleştiririm :D