Merhaba Arkadaşlar ben Ufuk Daha 1 Ay Önce General Mobile 4G androidone satın aldım. Biliyorsunuz android ios'un yerini tutamıyor 9 Eylülde iPhone 6S Tanıtıldı. iPhone 6S Tanıtılınca Amerikadaki Mobil Operatorler Sim Kilitli 2 Yıl Kontratlı iPhone 5S Bedava Oldu T-Mobile Baktığım kadarıyla Türkiyede Turkcell ve Vodafone ile anlaşmalı olduğunu gördüm üstelik T-Mobile Burada 4G Çekiyor! ve 2 Yıl kontratlı iPhone 5s ayda sadece [ $20.83 ] buda yaklaşık olarak 70 TL Falan yapmakta.
Amerikadan iPhone 5S SimKilitli Sipariş etsem Gümrük vergisini ödesem telefon elime ulaşsa T-Mobile hattını burada kullansam ekstra ücret ödermiyim? kontrat ücreti dışında. alanlar beni bilgilendirebilirmi. zaten buraya gelince t-mobile kullanmam sadece internete girerim onunla gevey ile sim kilidi açarım. sizce sipariş edeyimmi? alanlar memnunmu beni profesyoneller bilgilendirebilirmi ?
T-Mobile iPhone 5S Resmi sitesi;
Amerikadan iPhone 5S SimKilitli Sipariş etsem Gümrük vergisini ödesem telefon elime ulaşsa T-Mobile hattını burada kullansam ekstra ücret ödermiyim? kontrat ücreti dışında. alanlar beni bilgilendirebilirmi. zaten buraya gelince t-mobile kullanmam sadece internete girerim onunla gevey ile sim kilidi açarım. sizce sipariş edeyimmi? alanlar memnunmu beni profesyoneller bilgilendirebilirmi ?
T-Mobile iPhone 5S Resmi sitesi;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.