iPhone 7

Blueguy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam,
Ya şu konu dışını bulmak için ne kadar çok aşağı indim. :D

Almak zorundayım, annem yeni telefon alacak ve yenisini bana verip bendeki 6s'i ona vereceğim.
S7edge alacaktım ama alamıyorum. iPhone 6s aşırı hızlı şarjı bitiyordu. 7 dede öyle mi, bilen var mı?
iOS 10 çıktı, 6s'e bir haller oldu.
Apple'ın tek eksikliği kablosuz şarj, ekran kalitesi ve batarya. Gerçi tek değilmiş, 3 müş. Batarya aynı mı??
Ya, yeni bilmemne ton color özelliği filan da gelmiş aslında. Ama s7edgeye baktım. Ekranında el hareket ettirmek biraz pürüzlü mü denir artık bilemedim. Ayfondaki plastik cam çok rahat bide.
Hocam, şu tap tık en cini de çok güzel. Biliyorum öyle yazılmadığını, vurmayın. Aslında hiç almak istemiyorum ama zorundayım. 8'i beklemek isterdim de artık. İndirim yapıcakmış 7 alanlara Apple sanırım. Öyle alırım. Neyse tabii kide hayırlıysa ve nasipse alınsın.
(namussuz epıl neden 7ye güzel bi özellik getirmedin.) Su geçirmezlik de varmış. Havuzda filan sıkıntı çıkartmaz inş.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Aslında genel olarak telefonlarda "özellik getirmek"ten çok "var olan özellikler geliştirildiği" için birçok insan telefonlar hep aynı kalıyor kaç yıldır aynı kasa diye yakınıyor. s7 ile i7 arasında seçim yapmak sana kalmıs, fakat suda var; galiba suan 6s kullanıyosun yazdığına göre. 3500 4000 lira verip yeni bir telefon almana gerek yok. O parayı bankaya yatır inan iphone yada samsung almaktan daha mutlu olursun ileride (:

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Iphone alma, pişman olursun. Hem kullanımı sıkıcı, hem kulaklık girişi kaldırıldı, hem şarjı çabuk bitiyor, hem, hem, hem diye saysam ansiklopedi olur. S7 Edge yada başka bir alternatif almanı tavsiye ederim.

Blueguy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında genel olarak telefonlarda "özellik getirmek"ten çok "var olan özellikler geliştirildiği" için birçok insan telefonlar hep aynı kalıyor kaç yıldır aynı kasa diye yakınıyor. s7 ile i7 arasında seçim yapmak sana kalmıs, fakat suda var; galiba suan 6s kullanıyosun yazdığına göre. 3500 4000 lira verip yeni bir telefon almana gerek yok. O parayı bankaya yatır inan iphone yada samsung almaktan daha mutlu olursun ileride (:
İsteyerek almıyorum, yazdığım gibi o yüzden alıyorum. Kasa çok beni bozmaz. Sadece gümüş, altın ve altın pembesi İĞRENÇ olmuş.
Siyah modeli seçerim büük ihtimalle. Bana batarya lazım.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
İsteyerek almıyorum, yazdığım gibi o yüzden alıyorum. Kasa çok beni bozmaz. Sadece gümüş, altın ve altın pembesi İĞRENÇ olmuş.
Siyah modeli seçerim büük ihtimalle. Bana batarya lazım.
7 plus modeli 1 saat daha fazla şarj ömrü sunuyordu. 6s plus'a kıyaslamı 6 plus'amı bilmiyorum. Zaten plus modelleri normal seriye kıyasla daha uzun pil ömrü sunuyor, 7 plus için youtube'ta batarya testlerine bir bakın derim. Uygunsa tercih edebilirsin.
Iphone alma, pişman olursun. Hem kullanımı sıkıcı, hem kulaklık girişi kaldırıldı, hem şarjı çabuk bitiyor, hem, hem, hem diye saysam ansiklopedi olur. S7 Edge yada başka bir alternatif almanı tavsiye ederim.
Aynı sekilde s7 edge'tede usb girisi yok diyede elestirebiliriz. Yavas yavas hayatımızdan kablolar daha kısalıyor, çeşitleri azalıyor, tekilleşiyor ve bir çoğu kayboluyor.
s7 içinde eksileri saysak ansiklopedi olur emin ol bak. Burda seçim kişinin tercihine kalmış bir durum.

Blueguy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
7 plus modeli 1 saat daha fazla şarj ömrü sunuyordu. 6s plus'a kıyaslamı 6 plus'amı bilmiyorum. Zaten plus modelleri normal seriye kıyasla daha uzun pil ömrü sunuyor, 7 plus için youtube'ta batarya testlerine bir bakın derim. Uygunsa tercih edebilirsin.

Aynı sekilde s7 edge'tede usb girisi yok diyede elestirebiliriz. Yavas yavas hayatımızdan kablolar daha kısalıyor, çeşitleri azalıyor, tekilleşiyor ve bir çoğu kayboluyor.
s7 içinde eksileri saysak ansiklopedi olur emin ol bak. Burda seçim kişinin tercihine kalmış bir durum.
Bak güzel söyledin. En azından bizim laghtning kablomuz arka ön takma problemi olmuyor.
Hocam plus alamam. 7 alacağım direk.

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Ben S7'nin tasarımını beğenmiştim, demek ki görünüşe aldanmamak lazım. GM 5 Plus hakkında ne düşünüyorsun ?

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
onu bunu boşerin. Eğer androidi gerçekten alıp kullanmak istiyorsanız acık havam olsun s7 alayım note serisinden alayım diye harekete geçmeyin. Gidin nexus alın. Ya da pixel. Ama benim her türlü önerim iphone.