iPhone 7

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Iphone alma, pişman olursun. Hem kullanımı sıkıcı, hem kulaklık girişi kaldırıldı, hem şarjı çabuk bitiyor, hem, hem, hem diye saysam ansiklopedi olur. S7 Edge yada başka bir alternatif almanı tavsiye ederim.
Kulaklık girişi var şarjı çabuk bitmiyor arkadaşım kullanıyor şarj %2'ken 2 saat dayandı sen daha bilmiyosun...

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında en mükemmel telefon note 7 idi ki bende alacaktım ama talihsiz bir olay yaşadı, sana önerim benim gibi s8'i bekle, samsung muhteşem bir geri dönüş yapacaktır.

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kulaklık girişi var şarjı çabuk bitmiyor arkadaşım kullanıyor şarj %2'ken 2 saat dayandı sen daha bilmiyosun...
Sen benim bilip bilmediğimi nereden biliyorsun Allah aşkına ? Biz kullanınca neden 1 gün bile dayanmıyor o zaman ? Senin arkadaşın %2'deyken telefonu kullanmıyordur, kullansa anında biter. Biz sürekli olarak kullanım halindeyiz telefonu, kesinlikle ve kesinlikle çok çabuk bitiyor şarj.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
okumanı tavsiye ediyorum, gerçekten takdire şayan bir yazı dizisi olmuş.

Sonuç olarak, Iphone kullanma taraftarı değilim. Hem şarj açısından, hem kulaklık açısından. Senin, arkadaşının, arkadaşının arkadaşının veyahut onun arkadaşlarının kullanmalarına saygı duyuyorum. Ama Iphone benim tipim değil be abi. Dayanmıyor :(

Ben söyleyeyim mi?
Kasası dandik. Performans süper. Ekran çözünürlüğü de iyi. CEO'su Türk.

Kasasının dandik olması kötü, performansı iyiyse listeme ekleyeceğim. Teşekkürler.

Eskiden Discovery modelinde "=" yazili mesaj gelince kapaniyordu gicikligina mesaj atan coktu boyle bir acik birakabilecek bir markadan daha ne aciklar cikar siz dusunun

Diyecek söz bulamadım açıkçası :(

Kullanım şekline göre değişir. Sen o 2 saat boyunca telefona ellemezsen tabii ki dayanır :)

Aynen öyle dostum, aynen öyle.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Benim ilk tablet'im de iPad 2 idi. :) Çok iyi hatırlıyorum iOS 6.1 vardı sanırım ona Jailbreak attırtmıştım. Sonra bir uygulama yükletmek için bi abime verdim. Adam iOS 6.1.3 e mi ne yükseltmiş. Gitmişti Jaibreak. Sonra iOS 7 geldi. Çıktığı anda indirmeye çalışıyordum. Deliler gibi indirdikleri için Apple sunucuları çökmüştü. Ertesi gün kurdum. Sonra evasion mu neydi onun jbsi çıkmıştı. Onu yapayım derken cihazı bozmuştum. (ipad 2 wifi modellerinde sorunluymuş.)
Yanlışlıkla tüm harddiski silmiştim :) Ekran simsiyahtı güç geldiğinde ufak bi ışık yanıyordu. DFU moduna aldım restore ettim problem solved :p