o zaman 3310 alsın hem kaliteli hem yenisi çıkmıyor hemde ucuz hemde nadir bulıunuyorEn iyisi telefon alma. Her yıl yenisi çıkıyor. Yetişemiyor insan. Şahsen ben öyle yapıyorum. Sadece bilgisayar.
Bana süper özellikli bir telefon lazım değil arkadaşımda 4 var bende tasarımını beğendim.Ama 4s alcam.4S i hangi mağazada bulabilirim?Bence 1 yıl biriktir paranı seneye iPhone 7 al. 5.000TL olur herhalde de alırsın daha iyi. hem iOS 10 çıkar çok stabil çalışır Apple'nin işlemcisi güçlenir (A10) ram artar. ekran kalitesi artar. kamera artar.
bence biraz bekle.
Haklısın kardeşim ama ben 4s in tasarımını beğendim yok iphone 6s 1080p 60fps çekiyomuş ne yapayım benim işimi iphone 4s görür.Şimdi iphone'si olmayanlar teknolojiyi takip etmiyor mu? Ben ilk kafa naklinin olmasını bekliyorum ve iphone'm yok! İphone bir üst sürüme çıktığında çok çok farklı bir telefon mu oluyor? İnsanlar paralarını buna bağlıyor. Bu değerlendirilmesi gereken bir mevzu bence. :gg:
Kimse telefonu olmayan teknolojiyi takip etmiyor dememis ki arkadasım. Fakat update konusunda katılıyorum bir senelik sürec için çok özellik eklemiyorlar. 2016 yılına giriyoruz ve ön flash yeni gelmis durumda.Şimdi iphone'si olmayanlar teknolojiyi takip etmiyor mu? Ben ilk kafa naklinin olmasını bekliyorum ve iphone'm yok! İphone bir üst sürüme çıktığında çok çok farklı bir telefon mu oluyor? İnsanlar paralarını buna bağlıyor. Bu değerlendirilmesi gereken bir mevzu bence. :gg:
Hiç uğraşma, iphone falan alma. Baktım 4S şu an yaklaşık 1000tl. Ben kendim Asus Zenfone 2 kullanıyorum, 16gb'lığından, 1100tl. Almanı öneririm. Ve gayet iyi telefon, 4GB Ram biraz abartı olmuş ama arkaplanda uygulama çalıştırırken çok işe yarıyor. Ayrıca eğer 4S alırsan güncelleme alamazsın, ayrıca yeni çıkacak uygulamalara donanımı yetmeyecektir. Ki şu anda zenfone 2 Android 5.0, kısa bi süre içinde android 6'yı da alacak. iPhone olsun istiyorsun sanırım, ama apple pişmanlıktır. Bi kere hakettiğinden çok daha pahalıya satıyor. 4S'in android'deki eşdeğerini 500-600 tl lik telefonlar arasında görürüz. Ve yine özelleştirme imkanın çok az. Bu böyle uzar. Tabi karar senin kararın, zorla aldıracak değilim, sadece bir tavsiyede bulundum.