İptal konu #

fatihbugra

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MineNoppy Başvuru Formu:
---------------------------------------------------
Ad: Fatih Buğra

Soyad: UYANIK
Burcunuz: Başak
Skypeniz: fatihbugrauyanik
Yaşadığınız Yer: Adana/Merkez
Başvurdugunuz Bölüm (Admin-Builder..): Admin

Deneyimleriniz (Şurada Adminlik Yaptım..): 3-4 Kez kendi sunucumu açtım. TheJeslyNetwork - Türk Network - FluentPvP - DarkPvP
Neden Sizi Seçelim: Sunucunu şahlandırabilecek, titizlikle işini yapan, gerekli hususlarda gerekenleri yapabilecek,saygılı dürüst efendi kuralcı bir kişilik olarak sunucunuzda en iyi şekilde layığıyla görevimi yapabileceğimi düşünüyorum.
Web Tasarım Bilginiz (Html-Css-Php..): Web tasarıma çok fazla merak sarmıyorum açıkçası yani %0 gibi bir şey ama gerekli dersleri alırsam anında öğrenme yeteneğine sahibim.

Yazılım Bilginiz (C#-C++..): Yazılım bilgim hiç yok yani o da %0 gibi bir şey ama gerekli dersleri alırsam bunu da anında öğrenme yeteneğine sahibim.
Görsel Tasarım Bilginiz (Adobe Cs..): Adobe cs 6 kullanabiliyorum çok iyi olmasa da yani profesyönel bir kullanım diyemeyiz tabii ki de ama çok da kötü değil % ile ifade edecek olursak bilgim %35 civarlarındadır.
Video Tasarım Bilginiz (Sony Vegas..): Bilgisayarım çöp olduğundan kaynaklı videolara hiç merak sarmadım ve ayrıca merak sarsam bile yapamam çünkü bilgisayarım bunu kaldırmaz.
Skript Bilginiz (Sizce 10 Üzerinden Kaçtır?): Skript yazamam ama skriptten anlarım ne bakımdan anlarım derseniz skript kodları skript editleyebilirim hazır skriptleri vesaire. Yeniden % ile ifade edecek olursak %45 civarında.

Plugin Bilginiz (Sizce 10 Üzerinden Kaçtır?): Plugin kodlayamam belki ama plugin editleyebilirim. Türkçeleştirebilirim bir yere kadar. Plugin paketi toplayabilirim. Hazır bir plugin paketini editleyebilirim kendi sunucumuza göre.
Build Bilginiz (Sizce 10 Üzerinden Kaçtır?): Build bilgim çok iyi sayılmaz iyi builder olduğum söylenemez dediğim gibi ben sunucu yönetimi ve sunucu düzenine kendimi adayan ve o konulardan anlayan bir insanım. Yine % ile ifade edicek olursak komut bakımından %90 Civarı (WG-WE-BRUSH vs..). Tasarım ve süsleme açısından da %10 diyebilirim.
Hayal Dünyanız Genişmidir?: Hayal dünyam tabii ki de geniştir Çünkü şöyle düşünüyorum ben bi insan hayal dünyasının sınırlarını zorlarsa hayal ettiği şeyi başarabilir.

Kusursuzluk Ararmısınız?: Kusursuzluk ararım mesela bir örüntüde 333-111-333... Diye giderken 333-111-332 Şeklinde olsa bile çok çabuk kıl kaparım. Mesela şu videoyu izlerken resmen bilgisayarı kırasım geldi diyebilirim. Link ->>
Adminliği Tek Kelimeyle Açıklarmısınız?: Bu soruya verilebilecek çok cevap var çanakkale savaşını bana 1 cümleyle anlat demek gibi. Ama ben yinede aklıma gelen cevabı vereyim. Yönetim
Araştırmayı ve Deneme Yanılmayı Severmisiniz?: Evet bir konu hakkında meraka kapılmış isem o konudaki merakımı gidermeden duramam.
Yabancı Diliniz Varmı?: Yabancı dil anlayabiliyorum,konuşabiliyorum.

Gereğini arz eder iyi çalışmalar dilerim.

-Fatih Buğra UYANIK

MrKacikk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MineNoppy Başvuru Formu:
Ad: Ali Berk
Soyad: şu an veremiyorum
Burcunuz: Yay
Yaşadığınız Yer: İstanbul veya osmaniye (il olan)yılın yarısı birinde yarısı birinde)
Başvurdugunuz Bölüm (Admin-Builder..): Admin
Deneyimleriniz (Şurada Adminlik Yaptım..): yaklaşık 30 farklı sunucuda adminlik yaptım sadece bukkit vb. battı gerisi yükseldi (örn: Candycraft [PL])
Neden Sizi Seçelim: İşimi Bilirim Oyuncularla Anlaşırım
Web Tasarım Bilginiz (Html-Css-Php..): %00
Yazılım Bilginiz (C#-C++..): %00
Görsel Tasarım Bilginiz (Adobe Cs..): %00
Video Tasarım Bilginiz (Sony Vegas..):%01 :)
Skript Bilginiz (Sizce 10 Üzerinden Kaçtır?): 10/2
Plugin Bilginiz (Sizce 10 Üzerinden Kaçtır?): 10/7
Build Bilginiz (Sizce 10 Üzerinden Kaçtır?): 10/4 pek iyi değilim
Hayal Dünyanız Genişmidir?: Neredeyse sınırsız
Kusursuzluk Ararmısınız?: Çok değil
Adminliği Tek Kelimeyle Açıklarmısınız?: Duzen
Araştırmayı ve Deneme Yanılmayı Severmisiniz?: EVEET
Yabancı Diliniz Varmı?: %85 ingilizce bilirim

Son düzenleme: