Whoproshenob
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Evt sizi cehaller. Serebral korteksimdeki gri maddenin kütlesi hepinizden fazla. Ortalama bir insandan çok daha gelişmiş bir zeka ve akıla sahibim. Karne ortalamam da 99.48. Soruları alayım.
İki tane möbius kurdelesini birleştirince oluşan iki klein bottle'ı birleştirince ne olur ?
Topoloji dünyasına yeni bir manifold kazandır istiyorum.
2+2 = 5Bulursan Türkiye'nin hatta Dünya'nın en akıllı adamı ilan ederim !
2+2= ?
ikinci neriasın.Ben neriamıyım?
Neriaysam niye hala mesaj yazıyom?
YGS den kaç aldım?
Seni banlar mıyım?
Tahmin yapıyoruuum. 9 Volt. Fazla İQ ya sahip olmak bütün bilgileri bilmek değil daha kolay kavramaktır.Serebral korteksinin farkında olman sevindirici, umarım nasıl kullanacağını da biliyorsundur. B)
Temporal loba uygulanacak elektroşok seanslarında bu bölgedeki hücrelerin kapasitelerini artırmak için uygulanması gereken elektrik gerilimi düzeyi volt cinsinden nedir?
Zeki olmak biyoloji bilgini olmak demek değil
Uzay dışı 8. kat konseyiUzay dışı 7. kat konseyinden sonra gelen belirsiz boyutun Türkçe adı nedir?![]()
Dünya yuvarlaksa kıblenin tersi yönüne döndüğümüzde yine kıbleye dönmüş olmaz mıyız hocam?
Doğru beyler bu çocuktan zeka fışkırıyor !2+2 = 5![]()
Kütlesi = 10^30 KgBu sorumu bilirsen dünyanın en akıllı insanı sensin:
Ali'nin 4 elması var. Birini Yiyor Birini Bırakıyor. Tren 5 Dakika Geciktiğine Göre Güneşin Ağırlığını Ve Uzaklığını Hesaplayınız.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EyvAferin sana.
Öyle bir şey yok. 2x2 iki tane ikiyi toplamak demek. O yüzden 2x2 = 2+2Bi sorum var 2+2=4 / 2x2=4 = Hani çarpma toplamadan daha büyüktü eşitler işte :/ bana bunu açıkla.