- En iyi cevaplar
- 0
Öylesine yapıyım dedim. 120-130 beklerken bu çıktı şaşırdım 
öylesine yaptıysan iyi sallamışsın soruları ve girdiğin doğum tarihi de etkiliyor diye biliyorum.Öylesine yapıyım dedim. 120-130 beklerken bu çıktı şaşırdım
![]()
İnsan algısı sanal ortamda yaş algısını kaybeder.Sanal ortamda normal yaş seviyenden daha olgun şekilde davranırsan insanlar seni gözünde büyütür.(Her insan için geçerli.Düşündüğünüz karakter mecburi bir şekilde yetişkin bir birey olarak gözükür.)Ben kafamın estiğince takılan eğer gerçekten samimi buluyorsam yanımdakilere karşı çocuktan farklı bir şey olmak istemem.Samimileşmenin en son seviyesi çocukça davranmaktır.Ama iş "ciddi" ise rahatlıkla farkedilebilir biri olduğumu düşünürüm.Ve ciddi davranmak bu gibi platformlarda her zaman "izlenen" biri olmanı sağlar.Çevre faktörü sayesinde bir bakmışsın senden olgunlardan daha "olgun" olmuşsundur.Düzeni ve kuramı budur.(Neyse konu sapıyor sstum bn .s .s)Herhangi bir yerde yaşımı hiç sallamadım (Kayıt formlarındaki tarih seçimi hariç) Yıl olarak hesaplayarak verdim hep yaşımı. Mesela 2015 itibari ile kendime 14 yaşında diyeceğim
Foruma ilk kayıt olduğumda kimse tanımıyordu beni (Ki nereden tanıyacaklarsa artık
) Sonra bir kitlem oldu. Dediğin türden bir zeka yaşı benimsendi. Herhalde yaşımı söylemesem böyük dayılarımızdan ya da genç abilerimizden biri sanacaklardı ehehe
Gerçi ilk başlarda çok ciddi bir tavır takınıyordum sanırım. Artık öyle bir durum yok
![]()
30 IQ musun D:Bozuk bu 30 diyor.
Ne diyelim, geçmiş olsun.Bozuk bu 30 diyor.
Her şeyi resim planlıyor.Öylesine yapıyım dedim. 120-130 beklerken bu çıktı şaşırdım
![]()
Şakadır şaka.-79 çıktı![]()
umarımŞakadır şaka.
Plaka degl de yas acayip etkiliyornaptin yasini ?
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi