IQ Testi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir yerde yaşımı hiç sallamadım (Kayıt formlarındaki tarih seçimi hariç :p) Yıl olarak hesaplayarak verdim hep yaşımı. Mesela 2015 itibari ile kendime 14 yaşında diyeceğim ^_^ Foruma ilk kayıt olduğumda kimse tanımıyordu beni (Ki nereden tanıyacaklarsa artık :p) Sonra bir kitlem oldu. Dediğin türden bir zeka yaşı benimsendi. Herhalde yaşımı söylemesem böyük dayılarımızdan ya da genç abilerimizden biri sanacaklardı ehehe :D Gerçi ilk başlarda çok ciddi bir tavır takınıyordum sanırım. Artık öyle bir durum yok ^_^
İnsan algısı sanal ortamda yaş algısını kaybeder.Sanal ortamda normal yaş seviyenden daha olgun şekilde davranırsan insanlar seni gözünde büyütür.(Her insan için geçerli.Düşündüğünüz karakter mecburi bir şekilde yetişkin bir birey olarak gözükür.)Ben kafamın estiğince takılan eğer gerçekten samimi buluyorsam yanımdakilere karşı çocuktan farklı bir şey olmak istemem.Samimileşmenin en son seviyesi çocukça davranmaktır.Ama iş "ciddi" ise rahatlıkla farkedilebilir biri olduğumu düşünürüm.Ve ciddi davranmak bu gibi platformlarda her zaman "izlenen" biri olmanı sağlar.Çevre faktörü sayesinde bir bakmışsın senden olgunlardan daha "olgun" olmuşsundur.Düzeni ve kuramı budur.(Neyse konu sapıyor sstum bn .s .s)

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oha beklediğim sonuçtan fazla çıktı.
Demekki IQm çok iyimis , eheeh :p. 70 felan bekliyodum şahsen :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Beyler:

(Doğum tarihini salladım, ilk başta 1231 diye sallamıştım kabul etmedi. Normalde 98'liyim. Plakayı da salladım. Düşünüyorum da tek sallamadığım şey sınav galiba.)

-İl ve yaş puanı etkilemiyor değil mi?- :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...