Açıkçası haxball çok saçma bir oyun* Telefon için olsa neyse deNe bileyim. Minecraft oynayan birisinin Haxball oynayabilcegini dusunemiyorum (Ben haric) ...![]()
İrfan ağabey minecraft oynuyor mu ? ben yönetiyor diye biliyorumNe bileyim. Minecraft oynayan birisinin Haxball oynayabilcegini dusunemiyorum (Ben haric) ...![]()
Tabii ki PES , FIFA olmasi beklenemez. Can sikilinca oynanabilecek kucuk oyunlardan.Açıkçası haxball çok saçma bir oyun* Telefon için olsa neyse de![]()
Ben oynuyor diye biliyorum.İrfan ağabey minecraft oynuyor mu ? ben yönetiyor diye biliyorum![]()
Kendisi balta yapımını bile bilmiyor diye biliyorumİrfan ağabey minecraft oynuyor mu ? ben yönetiyor diye biliyorum![]()
Cahil olma efsane ol* Ama cahilliğinle efsane ol*Kendisi balta yapımını bile bilmiyor diye biliyorum![]()
Benim bildiğim tek şey yapı yapmada gayet kötü. Yazılım dillerinde ise mükemmel olduğuKendisi balta yapımını bile bilmiyor diye biliyorum![]()
Kendisi söylmeişti balta yapmayı bilmediğini minelyumdaBenim bildiğim tek şey yapı yapmada gayet kötü. Yazılım dillerinde ise mükemmel olduğu![]()
Kendisi söylemişti toprak bir ev bile yapamadığını forumdaKendisi söylmeişti balta yapmayı bilmediğini minelyumda
Adam q tuşu ile skill atan balta yapımını biliyor p_qKendisi balta yapımını bile bilmiyor diye biliyorum![]()
IRFN söylemişti, Minecraft oynamaktan nefret ediyor, bu yüzden yönetiyor. Hadi bitirin muhabbeti![]()