GhostingMOON
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
ozelden ver bılgılerı felan
Teşekkürler , bi arkadaşlım geldi onla denedik
ozelden ver bılgılerı felan
command /irksec [<text>]:
trigger:
if arg-1 doesn't exist:
send "&a[IrkSec] &6Oyuna baslamak icin asagidaki 2 irktan birini seciniz."
send "&a[Alpha]"
send "&a[Beta]"
if arg-1 is "alpha":
if {irksecmis.%player%} is true:
send "&6Zaten bir irk secilmis"
else:
execute console command "/manuadd %player% alpha"
send "&6Alpha irki secildi"
set {alpha.%player%} to true
set {irksecmis.%player%} to true
if arg-1 is "beta":
send "&6Zaten bir irk secilmis"
else:
execute console command "/manuadd %player% beta"
send "&6Beta irki secildi"
set {beta.%player%} to true
set {irksecmis.%player%} to true
on first join:
set {irksecmis.%player%} to false
if {irksecmis.%player%} is false:
send "&a[Alpha]"
send "&a[Beta]"
wait 0.2 minutes
kick player due to "Irk Secilmedi"
send "&6Irk Secildi"
on join:
send "&a[Alpha]"
send "&a[Beta]"
wait 0.2 minutes
kick player due to "Irk Secilmedi"
send "&6Irk Secildi"
on damage:
{beta.%victim%} is true
{beta.%attacker} is true
cancel event
send "&cKendi ırkına saldıramazsın" to attacker
on damage:
{alpha.%victim%} is true
{alpha.%attacker%} is true
cancel event
send "&cKendi ırkına saldıramazsın" to attacker
saldiri engeli ekledim kodun tamamini al yukarda da değişiklik yaptimPHP:command /irksec [<text>]: trigger: if arg-1 doesn't exist: send "&a[IrkSec] &6Oyuna baslamak icin asagidaki 2 irktan birini seciniz." send "&a[Alpha]" send "&a[Beta]" if arg-1 is "alpha": if {irksecmis.%player%} is true: send "&6Zaten bir irk secilmis" else: execute console command "/manuadd %player% alpha" send "&6Alpha irki secildi" set {alpha.%player%} to true set {irksecmis.%player%} to true if arg-1 is "beta": if {irksecmis.%player%} is true: send "&6Zaten bir irk secilmis" else: execute console command "/manuadd %player% beta" send "&6Beta irki secildi" set {beta.%player%} to true set {irksecmis.%player%} to true on first join: set {irksecmis.%player%} to false if {irksecmis.%player%} is false: send "&a[IrkSec] &6Oyuna baslamak icin asagidaki 2 irktan birini seciniz." send "&a[Alpha]" send "&a[Beta]" wait 0.2 minutes if {irksecmis.%player%} is false: kick player due to "Irk Secilmedi" if {irksecmis.%player%} is true: send "&6Irk Secildi" on join: if {irksecmis.%player%} is false: send "&a[IrkSec] &6Oyuna baslamak icin asagidaki 2 irktan birini seciniz." send "&a[Alpha]" send "&a[Beta]" wait 0.2 minutes if {irksecmis.%player%} is false: kick player due to "Irk Secilmedi" if {irksecmis.%player%} is true: send "&6Irk Secildi" on damage: {beta.%victim%} is true {beta.%attacker} is true cancel event send "&cKendi ırkına saldıramazsın" to attacker on damage: {alpha.%victim%} is true {alpha.%attacker%} is true cancel event send "&cKendi ırkına saldıramazsın" to attacker
Aşağıda %attacker yazmış sonunda % yok orası hatalıdır.1 Hata Verdi
Yok GrupManager Sağulsun Ekliyo[DOUBLEPOST=1434225588,1434097181][/DOUBLEPOST]Beyler Peki Son Bir İstegim Var Adamların Irkı Rastgele Belirlensin Adam ırkseç yazarak ırkını değiştirebilsinşu kod ile de ırk seçmeyen konuşamaz ışınlanamaz ve yürüyemez istersen konuşurken Beta ırkı seçenlerin başına [Beta] Alpha seçenlerin başına [Alpha] eklerim.
bkz kod:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Skype Varsa Bana Ulasabilirmisinizşu kod ile de ırk seçmeyen konuşamaz ışınlanamaz ve yürüyemez istersen konuşurken Beta ırkı seçenlerin başına [Beta] Alpha seçenlerin başına [Alpha] eklerim.
bkz kod:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
üzgünüm skype bir nedenden dolayı bilgisayarımda bulunmuyorum ama özelden ulaşabilirsinSkype Varsa Bana Ulasabilirmisiniz
live:teamcezmi