ırklar plugini

asitsoft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
oyuna girerken oyuncunun ırk seçmesi ve o ırka ait alana spawnlanması
aynı ırktan kişilerde pvp kapatılması
a ırkı için geniş bir alan b ırkı tarafından claimlenemiyecek ve aynı durum b ırkı içinde geçerli.

bu survivalde nasıl yapılabilir. knight online gibi plugin yapabilirmisiniz.

asitsoft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
plugininizi şimdi inceledim. dezavantajları çok fazla,plugin 600kb + ingilizce + öncelikle 1.7.2 sürümünde bir sw düşünüyorum dosyaları ona göre hazırladım.
world guardda belirli alanlar pvp kapatılabiliyor.bunu team pluginine ırk ismi yazarak sadece worldguartta belirli teamlere göre pvp yapılabilirmi?
malesef wordguard bilgim yetersiz.claimdede dünyanın yarı bir teame diğer yarısı başka teame ait olacak şekilde ayarlanacak.yada büyük ve belirli bir alan yapacağım oraya aynı teamden olanlar claim atabilecek.claimde böyle bişi ayarlanabilirmi.?
claimde team alanı wordguardtta team pvp açma kapama nasıl yapılır?

server dosyalarım :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok basit dediğiniz şey. WG lediğiniz alana şu komutu yazın "/rg addmember WGismi g:IrkAdı(GrupAdı)"

asitsoft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
şunu buldum basit ama etkili test ediyorum. pvp bununla yapılabilir spawn yerleride ayarlanabiliyor.
şimdi claim sorunu var . mavi takımdan biri kırmızı takımın doğma yerine yakın biyere claim atabilir.

o verdiğiniz koduda şimdi test ediyoru.

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@asitsoft sana nasıl pvp kapatıp açacagını anlatcam.
*öncelikle faction pluginini indiriyosun
*3 tane yan hesap açıp klan kuruyosun klan isimleri örnek(Goblin,Soylu,Asil) ırklar bunlar diyelim bu isimde klanları açıyosun
*klan kurucusu dışında kimse claim atamayacagı için kimse kimseye claim atamaz
*aynı klanda olanlar zaten bir biriyle savaşamaz
*klan degiştiremezler çunki invite atmayınca degişmez

otomatikmen yapıyorsun wg atarakta kapatabilirsin.

ayarları var mesela başındaki klan ismini kapatma diyer komutları kapatma gibi onlarıda kapatırsan sıkıntı olmaz :)

asitsoft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
faction düşünmedim.survival mapa yapmayı düşünüyorum.hazır map indirmeyi düşünmüyorum. ama dediğiniz team kur güzel.team claim güzel.
normal survivalde ormana bir giriş vardır herkes etrafına claim atar.biraz değişik olsun istedim.kale savaşı gibi bişi olacak.teamler ayrı dogma yerleri ayrı olacak.survivalde genelde bi kaç kişi otomatk team olur.huzuni ile birbirlerini eklerler :D.bende yaptım.niyetim sunucuda bir kaç kişi team olup sunucuyu ele geçirmesin(benzetme olarak).yeni oyuncu girdiğinde team olacağını bilsin ve isterse kalede pvp atsın isterse kendi dünyasında ev yapsın.
istediğim biraz çizdim. amatörce :)