İş yerimiz için site açmayı planlıyoruz tecrübeli kişiler bize ulaşabilirmi ?

GoDaddy Sağlammı, Güvenilirmi ?

• Evet, Güvenilir.

Kullanılan: 7 70.0%
  • Hayır, Hayırsız bir site.

Kullanılan: 3 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

QurdAspenki

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
GAMER.COM.TR ÜYE SAKİNLERİNE-

Merhabalar, ben Furkan kendi imkanlarımla bir iş yeri açmayı düşünüyorum fakat öncelıkle bana gerekli olan bir site ve bu işlerden iyi anlıyan bir kaç kişi site için gerekli bilgileri doğru şekilde alırsam çok sevinirim yorum kısmına tek tek önerdiğiniz site hosting satan yerler varsa aşşağıya link bırakırsanız mutlu olurum..

29.11.2016
FURKAN ESKİOĞLU

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle tanımladığın kavramı düzeltim site satın almazsın domain kiralarsın. Websitenin domain'ini kiralarsın domain'ler yıllık olarak kiralanır ortalama olarak neredeyse heryerde aynı ama Go Daddy'den alırsan kampanyalı olduğu için ucuza gelir birde bu domain'ini yönetmen için bir panele ihtiyacın var bunada host deniyor hostların fiyatları değişiyor istersen nitrado.net'den 4tl olması gerekiyor ucuz bir fiyata alabilirsin (aylık) yada hostinger.web.tr den ücretsiz host alıp kiraladığın domain'e bağlayabilirsin. Sitenin içeriğini yapmak için Wordpress platformunu kullanabilirsin.

Blueguy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tanıdığım bir arkadaşım GoDaddy de çalışıyordu. Ben 1 yıllık 2 TL'ye aldım. Çok güvenli bir firma.
Ben hiç sıkıntı yaşamadım. Hosting'i batihost.com'dan alabilirsin. Gayet ucuz, dövizi de TL hemde.
(nötrö gibi 500 $ değil en azından.)

R

Reloven

Ziyaretçi
GoDaddy diyen bu işten anlamyandır. Godaddy herhangi bir transferde vb sıkıntı çıkarıyor ayrıca iletişimi çok kötü ve ilk yıl 1 tlden verip sonraki yıllar bunun acısını kat ve kat ek faturalar ile çıkartıyor. Param var diyorsan Radore'den al Türkiye'nin en kaliteli sunucuları ve sayılı kaliteli veri merkezlerindendir. Radore çok pahalı diyorsan Turhost var gayet sağlam ve kaliteli. Ayrıca wordpress, opencart veya php tabanlı bir sistem kuracaksan Natro kesinlikle alma linux sistemleri tamamiyle çöp durumda. Bir sürü boş hata çıkarıyor.

Edit: Yazmayı unutmusum Go Daddy'den site alıpta 1 ay sonra benim sitemi başkalarına sattıgına şahit oldum (:

QurdAspenki

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
GoDaddy diyen bu işten anlamyandır. Godaddy herhangi bir transferde vb sıkıntı çıkarıyor ayrıca iletişimi çok kötü ve ilk yıl 1 tlden verip sonraki yıllar bunun acısını kat ve kat ek faturalar ile çıkartıyor. Param var diyorsan Radore'den al Türkiye'nin en kaliteli sunucuları ve sayılı kaliteli veri merkezlerindendir. Radore çok pahalı diyorsan Turhost var gayet sağlam ve kaliteli. Ayrıca wordpress, opencart veya php tabanlı bir sistem kuracaksan Natro kesinlikle alma linux sistemleri tamamiyle çöp durumda. Bir sürü boş hata çıkarıyor.

Edit: Yazmayı unutmusum Go Daddy'den site alıpta 1 ay sonra benim sitemi başkalarına sattıgına şahit oldum (:
Para konusu sıkıntı değil bana sağlam ve bana uygun site açabileceğim olması.

Tanıdığım bir arkadaşım GoDaddy de çalışıyordu. Ben 1 yıllık 2 TL'ye aldım. Çok güvenli bir firma.
Ben hiç sıkıntı yaşamadım. Hosting'i batihost.com'dan alabilirsin. Gayet ucuz, dövizi de TL hemde.
(nötrö gibi 500 $ değil en azından.)
Teşekkürler zamanınızı ayırıp yorum attığınız için.

Öncelikle tanımladığın kavramı düzeltim site satın almazsın domain kiralarsın. Websitenin domain'ini kiralarsın domain'ler yıllık olarak kiralanır ortalama olarak neredeyse heryerde aynı ama Go Daddy'den alırsan kampanyalı olduğu için ucuza gelir birde bu domain'ini yönetmen için bir panele ihtiyacın var bunada host deniyor hostların fiyatları değişiyor istersen nitrado.net'den 4tl olması gerekiyor ucuz bir fiyata alabilirsin (aylık) yada hostinger.web.tr den ücretsiz host alıp kiraladığın domain'e bağlayabilirsin. Sitenin içeriğini yapmak için Wordpress platformunu kullanabilirsin.
Teşekkürler zaman ayırıp yorum attığınız için.

R

Reloven

Ziyaretçi
Para konusu sıkıntı değil bana sağlam ve bana uygun site açabileceğim olması.

Teşekkürler zamanınızı ayırıp yorum attığınız için.

Teşekkürler zaman ayırıp yorum attığınız için.
Gerçekten bu işe kafa yoracaksan skype'den beni ekle her türlü konuda yardımcı olurum. Kimsenin boş yere kazıklanmasını istemem. Skype adresim : omer0000123

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Godady ucuza satiyor sunucu acacaklar alan adini godady den alsin 1 yillik fiyatini 2 yillik fiyat oder sonra vakti bitmesine yakin bayihsta transfer eder bende oyle yapacam zaten. Cunku godady nin pligi ucuza satip sonra bunu kat kat almak. Ben bi is sitesi acacak olsam en iyileeinden alirdim. Mesela internette 1dolarada .com lu alan adi satan var ama bunlar oyun serveri kuracaklarin isine yarar anca

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

R

Reloven

Ziyaretçi
Godady ucuza satiyor sunucu acacaklar alan adini godady den alsin 1 yillik fiyatini 2 yillik fiyat oder sonra vakti bitmesine yakin bayihsta transfer eder bende oyle yapacam zaten. Cunku godady nin pligi ucuza satip sonra bunu kat kat almak. Ben bi is sitesi acacak olsam en iyileeinden alirdim. Mesela internette 1dolarada .com lu alan adi satan var ama bunlar oyun serveri kuracaklarin isine yarar anca

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İş yeri için site açacagından ve para sıkıntısı olmadıgından asla ve asla önermem GoDaddy'i he oyun sunucusu olsa zaten 1 yıl dayanması %5 ihtimal ondan sıkıntı olmaz. Ama sunucu sitesi olsa dahi para akışı sağlanacaksa yinede tavsiye etmem.