BeradIkbalYT
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Şu < > işaretleri nasıl kaldırıcam yardım edin Fotoğraf:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme:
Daha detaylı anlatabilir misin? Ekran görüntüsü olursa daha iyi olur. Eğer sohbetteki oyuncunun isminin etrafındakilerden bahsediyorsan bir sohbet plugini yüklemelisin Essentials Chat gibi.
Bende Var Essentials Chat Ama Nasıl Düzenleyeceğim Bilmiyorum Fotoğraf BuDaha detaylı anlatabilir misin? Ekran görüntüsü olursa daha iyi olur. Eğer sohbetteki oyuncunun isminin etrafındakilerden bahsediyorsan bir sohbet plugini yüklemelisin Essentials Chat gibi.
Multiverse configinden sohbet düzenlemesini kapatmayı dene. Ayrıca Essentials'ın configinde, chat bölümünde bu karakterlerin olmadığına emin ol.Bende Onlardan Bahsediyodum Fotoğrafı Koydum Ama Gelmedi Teşekkürler
Bende Var Essentials Chat Ama Nasıl Düzenleyeceğim Bilmiyorum Fotoğraf BuLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Essentialste Varmış Yinede Saol <3Multiverse configinden sohbet düzenlemesini kapatmayı dene. Ayrıca Essentials'ın configinde, chat bölümünde bu karakterlerin olmadığına emin ol.
Arkadaş halletmiş zaten...minecraftbukkittin içinde Mstore adlı dosya varsa
mstore/faction_mconf/instance.json içinde "chatSetFormat" satırını False yap
eğer Mstore yoksa groupmanager veya pex kullanıyor san prefixlere iyi bak ve de bunda da bir şey yoksa
Essentials 'a girip config.yml' yi açıp Chat kısmındaki formata bir göz at derim.