Işıkla Görselleşen Notalar

Konu Yararlı Mı?

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 6 46.2%
  • Hala bunu mu soruyorsun .-.

Kullanılan: 3 23.1%
  • Davşan da Davşan!

Kullanılan: 3 23.1%
  • Git kendine bir iş bul :(

Kullanılan: 1 7.7%

• Kullanılan toplam oy
    13

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alıntı konu açmayı ben de istemiyorum :emin: Ama açacak konu da bulamıyorum açıkçası :( Eğer bir fikriniz varsa yazmanızı rica edebilir miyim?
▲Açacak konu bulamıyorsan görevini bırakabilirsin :D Billuminati ile ilgili konu aç. Senin görevini biz mi yapalım :D
▉▉▉▉▉▉>┳<▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉>┳┻┳<▉▉▉▉▉
▉▉▉▉>┳┻┳┻┳<▉▉▉▉
▉▉▉>┳━┳━┳━┳<▉▉▉
▉▉>┳┃┈╰━╯┈┃┳<▉▉
▉>┳┻╰━━━━━╯┻┳<▉
>┳┻┳┻┳┻┳┻┳┻┳┻┳<

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
▲Açacak konu bulamıyorsan görevini bırakabilirsin :D Billuminati ile ilgili konu aç. Senin görevini biz mi yapalım :D
▉▉▉▉▉▉>┳<▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉>┳┻┳<▉▉▉▉▉
▉▉▉▉>┳┻┳┻┳<▉▉▉▉
▉▉▉>┳━┳━┳━┳<▉▉▉
▉▉>┳┃┈╰━╯┈┃┳<▉▉
▉>┳┻╰━━━━━╯┻┳<▉
>┳┻┳┻┳┻┳┻┳┻┳┻┳<
sende bırak artık şu beyaz yazıyı ve ▲ şu işareti :D forumdaki herkese bişeyler oluyor bu aralar la kesin illuminatinin işi bu

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
▉▉▉▉▉▉>┳<▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉>┳┻┳<▉▉▉▉▉
▉▉▉▉>┳┻┳┻┳<▉▉▉▉
▉▉▉>┳━┳━┳━┳<▉▉▉
▉▉>┳┃┈╰━╯┈┃┳<▉▉
▉>┳┻╰━━━━━╯┻┳<▉

>┳┻┳┻┳┻┳┻┳┻┳┻┳<
Benim görevimi yapmanızı istemedim ki :( Görevimi bırakmayı ben de düşünüyorum açıkçası -_- Böyle böyle nereye kadar :(

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Uzun süreli tecrübenin olduğu bir konu aç ve onun devamını getir bence. Mutlaka tecrübeli olduğun bir konu vardır :)
Benim tecrübeli olduğum konularda, genelde herkesin en az benim kadar tecrübesi oluyor :L Cidden ben şu görev işini konuşsam iyi olur :(

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesela tavşanlar hakkında çöp olmuş dusunceyi hayata gecirebilirsin. Ben de tavsanlarin aslında ne kadar leziz olduklarını yazabilirim. İcimde kalmaz :D

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Mesela tavşanlar hakkında çöp olmuş dusunceyi hayata gecirebilirsin. Ben de tavsanlarin aslında ne kadar leziz olduklarını yazabilirim. İcimde kalmaz :D

Denerim ama garantisini veremiyorum :emin: Ne kadar faydalı olacağı da ayrı bir konu -_- (Biliyorum bu da faydasız :()

BlueLight3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama şuda var açacak doğru düzgün konu kalmadı ki :( esela şunu yap 1.9 un tüm snapshotlarını incele ve foruma koy yeni snapshotlar geldi diye hatırlıyorum ben çok güzel şeyler var özellikle benim gibi ok ve yayı çok seven biri için harika bir update

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olur lan. Kamp kurar izgarasini yaparız. Bir şişe de rakı. Hobaaaa

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim tecrübeli olduğum konularda, genelde herkesin en az benim kadar tecrübesi oluyor :L Cidden ben şu görev işini konuşsam iyi olur :(
Bu konuda asla pes etmemelisin. #NeverGiveUp . Şu an işinde hata yapıyorsun ve hatanı yüzüne vuruyorlar biraz fakat onların lafına bakarak kendin hakkında karar vermen yanlış. Dünyada konu kalmadı değil ya, mutlaka bulursun ilgi çekici bir şey, görevine devam edersin.

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
▲Açacak konu tavsiyeleri;
1. Billuminati
2. Tavşan Avlama Sanatı
3. Minecraft ile ilgili ilginç anılar
4. Rastgele bir ürünün incelemesi.▲
▉▉▉▉▉▉>┳<▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉>┳┻┳<▉▉▉▉▉
▉▉▉▉>┳┻┳┻┳<▉▉▉▉