İsim Önerileri

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Üstteki mesajım onunla ilgili değil.
Sen benim tarzıma HAKARET ettin. Benden böyle bir karşılık aldın.
Forumdan tabi fikir alacaksın ama...
İşine gelince sokak dövüşçüsüyüm. İşine gelmeyince "sen kimsin ?" olur.
Konuyu saptırmasan, sonuçta o senin ile onun arasında ki bir mesele ancak şu an aranızda ki meseleleri bir kenara bırakıp yardımcı olacaksan ol. Ancak tartışma çıkarma sonuçta sadece basit bir istek.

Bence uçuk kaçık isimler koyma "Gereksiz Oda" falan bunlar bence çok demode. Bence kendi kişisel özelliklerinden kendine bir lakap belirle ve bunu kullan hem bu ismi benimsersin, hem de senin seçtiğin ve sevdiğin bir isim olur.

OyuncuHasan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Özentilikte Master Olabilir :D
Konuyu saptırmasan, sonuçta o senin ile onun arasında ki bir mesele ancak şu an aranızda ki meseleleri bir kenara bırakıp yardımcı olacaksan ol. Ancak tartışma çıkarma sonuçta sadece basit bir istek.

Bence uçuk kaçık isimler koyma "Gereksiz Oda" falan bunlar bence çok demode. Bence kendi kişisel özelliklerinden kendine bir lakap belirle ve bunu kullan hem bu ismi benimsersin, hem de senin seçtiğin ve sevdiğin bir isim olur.
Koymayacam ona benzer isim olsun dedim ki önerilen kanallar kısmına güzel bir başlık koyayım diye :D
Beyler bu arada aklıma bir kaç isim geldi:
TheTurk
TurkOyuncu
FireMissiles (Ateş Füzeleri)

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önce saçma bi kelime düşün, sonra yanına sevdiğin bir şey ekle. Benim taktiğin bu.

Telefon klavyesiyle cebelleşen masum bir tilki tarafından gönderildi

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Bos isler memuru, Gereksiz Kanal, Gereksiz Tv, Gereksizin oyunlari, GerekSizsiniz:D

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İleride Kanal'ın tutarsa Milyonların tanıdığı ismi kuytu köşe forumda millete sorarak öğrendiğini hatırlıycak ve pişmanlık çekiceksin ! şaka bea
Ama bana sorarsan Direk kendi adını yaz. Taklit edilemez /edildiği idda edilemez :)

OyuncuHasan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ne kullanayım ?
Edit:
CenoHasan3131
N*hKesersin123
AbinizCo54321 :)
Bu arada Türk ismi koyunca Türkler'den focus yiyorsun :)

Coolboy41

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
XXXpromanyaközür dilerimçocukXXX

HTC Desire 310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi