İsim Oyunu

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
İsminde 7 harf olmayan napacak?
Tamam hemen yapayım durun saymam gerek
FrozenBrainTR
İşleniyor...
Foeb
gerek ne şanslıyım dimi? :)
Bu arada Foeb ne demek bilen var mı? Googleye yazdım şu çıktı:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu arada illuminati ifşa konusu gibi olmuş mesela nickinden 666 çıkabilir mesela

Son düzenleme:

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
666
Eyvah illuminatici olduğum ortaya çıktı :(
Ama neyseki dışta kalan harfler "i Ra" oluyor yani ben Ra demek! Hahaha ben Ra Tanrısıyım muhahaha!
Forumda gazaba uğrucanız!
Daha foruma bugün kaydolan birisinin forumu anarşi içinde bırakabileceğini sanmıyorum :)

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
İsminde 7 harf olması şart değil. hiçbir cümleyi anlamamaya devam ediyorsun...
Sen de hataları yüze vurmaya devam ediyorsun.
Ayrıca espiei yapmıştım. Benim gibi diyen birçok arkadaş var? Onlara niye gözün çarpmıyor?
İşte benim kusurumu ortaya çıkarmsya çalışmanın yan etkileri.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Çünkü en son sen mesaj yazmışsın ve "hiçbir cümleyi anlamıyorsun" diye bana kızan sendin. :) Ayrıca diğer arkadaşlar yazıyor diye sende yazmak zorunda değilsin, ki zaten doğru olmayan bir şeyle espri yapmanın amacını da anlayamadım ama senden her şey beklenir sonuçta deyip geçiştiriyorum.
Senden de her şey beklenir aslında.
Bak senle bir anlaşma yapalım:
Beni göz ardı etmeni istiyorum. Ben de edeceğim. Böylecd ikimizin arasındaki sorun çözülmüş olacak. Tamam mı?

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Forumda kara liste veya engelleme gibi bir şey vardı. Onu kullan. Bir insan saçmaysa, onu saçma bulanlarla anlaşması onu saçmalıktan çıkarmaz. :)
Zaten göz ardı ettiğinde adam kara listeye giriyor :(
Evet doğru saçmalıktan çıkarmaz. Ama sen de beni saçma buluyorsun.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Tamam işte. Ben de seni saçma buluyorum ve benimle anlaşma yapman senin saçmalığını değiştirmeyecek. Ben böyle bir insanım, rahatsız oluyorsan göz ardı et o zaman.
Elbette değiştirmez. Ama göz ardı etmek. 2 mizinde rahatlamasını sağlar diye tavsiyede bulunmuştum
Şimdi göz ardı ediyorum. Birazcık bekle..