- En iyi cevaplar
- 1
Yanlış yazmadıysam Bret çıkıyor. B)
Bret = Bıret -(Benzer İşareti) Bıred = Bred + Pitt = Brad Pitt (Matematiğim İyidir :/)Aklıma nedense Brad Pitt geldi![]()
xDve
Japon Oldum
Yanlış yazmadıysam Bret çıkıyor. B)
Bret = Bıret -(Benzer İşareti) Bıred = Bred + Pitt = Brad Pitt (Matematiğim İyidir :/)Aklıma nedense Brad Pitt geldi![]()
Daha foruma bugün kaydolan birisinin forumu anarşi içinde bırakabileceğini sanmıyorum666
Eyvah illuminatici olduğum ortaya çıktı
Ama neyseki dışta kalan harfler "i Ra" oluyor yani ben Ra demek! Hahaha ben Ra Tanrısıyım muhahaha!
Forumda gazaba uğrucanız!
Sen de hataları yüze vurmaya devam ediyorsun.İsminde 7 harf olması şart değil. hiçbir cümleyi anlamamaya devam ediyorsun...
Senden de her şey beklenir aslında.Çünkü en son sen mesaj yazmışsın ve "hiçbir cümleyi anlamıyorsun" diye bana kızan sendin.Ayrıca diğer arkadaşlar yazıyor diye sende yazmak zorunda değilsin, ki zaten doğru olmayan bir şeyle espri yapmanın amacını da anlayamadım ama senden her şey beklenir sonuçta deyip geçiştiriyorum.
Zaten göz ardı ettiğinde adam kara listeye giriyorForumda kara liste veya engelleme gibi bir şey vardı. Onu kullan. Bir insan saçmaysa, onu saçma bulanlarla anlaşması onu saçmalıktan çıkarmaz.![]()
Elbette değiştirmez. Ama göz ardı etmek. 2 mizinde rahatlamasını sağlar diye tavsiyede bulunmuştumTamam işte. Ben de seni saçma buluyorum ve benimle anlaşma yapman senin saçmalığını değiştirmeyecek. Ben böyle bir insanım, rahatsız oluyorsan göz ardı et o zaman.