İsimlerimizin [forum] Anlamı

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Anlamı yok ama bi hikayesi var.

Eskiden Transformice oyununda bir pvp (başkalarının yaptığı serverlere verilen ad. MCdeki Pvp gibi değil.) sunucu açmıştım. Sonra birden oyuna girememeye başladım. Yeni isim ararken hani adminim fln ya Admin ile başlayan bir şey düşündüm. Sonundaki n yi silip COS koydum (Tamamen rastgele) Veee işte Admicos!
...(uzun zaman sonra)
Minecraftta ecbercnl adı ile giriyordum. Arkadaşla sunuc açtık. (Hamachi). Bende TMI Vardı. Nether portalı ile end ortalının birbirine gittiğini düşünürdüm. (Yeni başladığım aralar) Sonra end portalına atladım. Nether portalında çıkarım derken ende gittim. O kadar korkmuştum ki ALT+F4 çektim. Sonra ecbercnl ile girmeyi deneyince aynı yerde doğdum. Yeni ad düşünürken Admicos aklıma geldi. İşte bu da Admicos'un Minecraft nickim olmasını sağlayan olay. Bu olaydan sonra nerdeyse her yerde Admicos nickni kulanıyorum...

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
DarqKnife

Kara,siyah bıçak. İsmimi koyuş düşüncem karmaşıktı.
Şöyle düşünmek gerekirse; en sevdiğim renk siyahtır, karanlığı da severim. Karanlık bir bıçağı andırır bana. Eskiden böyle bir nick koymuştum. Psikopat bir yapım yoktur ama değişik bir isim. :)

Zopir101

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zopir101

Zopir:Özel anlam içerir. Anlatsam anlamazsınız. Hem uzun hikaye. Bulunuşu garip ve kaynağı bilinmiyor.
101:Öylesine süs olsun güzel dursun diye.

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bu çar bana ait değil . tek epostam olduğundan bunu kullanmak zorunda kaldım ama lanetokul un bulunuşu söyledir.
okulu sevmem
lanet
lanet de ne lanet

lanetokul !
eskiden nick güzelmıs derlerdi değerini bilen yok :(

[InsanTR]
hakiki bana ait
İnsan ımdır ve türkümdür
steamdan ekleyin

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu isim cs de jail oynarken yan hesabım banlanması ile oluşup evrim geçirip claw clawing klawing qlawing diye diye evrim geçirdi

TembelPenguen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
TembelPenguen
Tembel: Geveze olmak. Boş boş oturmak.
Penguen:Antartikada yaşayan penguenler kızlar (<3) erkekler :D
İşin garibi premium ismim ne olsun diye düşünürken tembellikten penguen aklıma geldi.
Bende ana güzel isim tembel penguen olsun dedim. (Tembellik Pişmanlıktır)
Dipnot: Bu yazılar sadece espiri için yazılmıştır. Gerçeklik ile alakası yoktur. Penguen Müessesi sorumlu değildir.​

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ForumDoktoru:
Aslında ben uzun zamandır Minecraft oynamıyorum ve bu foruma eğlenmek için kayıt olmaya karar vermiştim. Ardından eğer bu foruma kayıt olucaksam belli bir amacım olmalı diye düşündüm. Forumda onca geçirdiğim vakitten sonra fark ettiğim şey bu forumda birçok hastalıklı insanın olmasıydı. Bildiğiniz gibi hasta insaları doktorlar tedavi eder ve bende bir forumdayım işte bu yüzden de adımı ForumDoktoru koydum. Adımı başka forumlarda da yaşatmayı düşünüyorum.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Red = Kırmızı
Shock = Şok
RedShock = KırmızıŞok .s
-------------------------------
Red_ = Kırmızı_ .s
Red = Kırmızı
Is = İngilizce'de anlamı yok ama koyuyorlar ne yapayım ben .s (Belki vardır İngilizcem pert .s)
Back = Dönmek,dönüş .s
Evrim geçirmiş isimlerim .s

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pederin adı Ali.Bu nicki de zaten 9 yaşımda kullanmaya başlamıştım.O zamandan kalan bir alışkanlık ve pedere duyduğum saygının temsili.