İsimsiz Deneme

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğru söyleyeni kovarlarmış.Ama seninki bildiğin üstüne b** atmak oluyor.Söyliyeyim de Mesut.Ben batmıyorum o sizin onursuzlugunuz hadi öptüm baay..
Ne güzelde saçmalarmış saklımız gizlimiz yok herhangi bir yerde yüzünüzede söylerdik. Burda bunları söylüyorsanız aranızda neler deniyordur. İronide yaparmış.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ender gibi üyelerin acilen forumdan uzaklaştırılması lazım Ronin yönetiminde köstek bulmuşun onuda çaktırmadan söyleyeyim dedin onuda batırdın ha bide o köstek kimse gruptan derhal uzaklaştırılcaktır.

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne güzelde saçmalarmış saklımız gizlimiz yok herhangi bir yerde yüzünüzede söylerdik. Burda bunları söylüyorsanız aranızda neler deniyordur. İronide yaparmış.
Bizim aramızda sizin gibi bunlara nasıl söyleyebiliriz diyebir şey yok merak etme sen.Burada herkes kendi bireysel görüşünü yazar.Zaten aramızda diye bir şey kalmadı merak etme..[DOUBLEPOST=1416252175,1416252129][/DOUBLEPOST]
Ender gibi üyelerin acilen forumdan uzaklaştırılması lazım Ronin yönetiminde köstek bulmuşun onuda çaktırmadan söyleyeyim dedin onuda batırdın ha bide o köstek kimse gruptan derhal uzaklaştırılcaktır.
Senin gibi uzaklaştırılacaklar varken bize ne ala :) Tartışma çıkarmak istemiyorum dediğim halde gereksiz gereksiz kendi ruhunu savunan sizsiniz.. Çaktırmadan değil bildiğin açık açık söyledim ama ekip içi tartışma çıkmasın diye ismini söylemedim.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizim aramızda sizin gibi bunlara nasıl söyleyebiliriz diyebir şey yok merak etme sen.Burada herkes kendi bireysel görüşünü yazar.Zaten aramızda diye bir şey kalmadı merak etme..[DOUBLEPOST=1416252175,1416252129][/DOUBLEPOST]
Senin gibi uzaklaştırılacaklar varken bize ne ala :) Tartışma çıkarmak istemiyorum dediğim halde gereksiz gereksiz kendi ruhunu savunan sizsiniz.. Çaktırmadan değil bildiğin açık açık söyledim ama ekip içi tartışma çıkmasın diye ismini söylemedim.
Çok güzel ,ekip içi tartışma çıkmasın diye isim vermedin ama gruptan bi kişi senin yüzünden çıkmak zorunda kaldı.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Deniz alt tarafı gözüne hoş gelen bir görüntüyü paylaştı, üniversite sınavına çalıştığı için arada yarım saat bir saat yaptığımız boş denemeler. Bir laftan ekibiniz böyle tahrik oluyor örgütleniyor çok saçma. Böyle bir konuyu da bozmayın lütfen tartışmayı da kapatın. Minecraftta iki blok koyan kimsenin bir yeri de kalkmasın. Oyun lan bu!? Kendinizi siz bayağı kaptırmışsınız oyuna ki ajan majan noluyor? Hükümet miyiz tarikat mıyız? Alt tarafı oyun bırakın bu işleri
Neden biz? eleştirilerin hepsi tekil farklı eleştiriler neden bizle uğraşmayı seçiyorsunuz ? tartışmayı başlatanda belli, bu konu umrumuzdada değil ateşe odun atıp durmayın.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu kadar genelleştirmeyin. Ekipçe bir garezimiz yok aslında benim umrumda bile değilsiniz arada foruma giriyorum, oyunda 2-3 adamla konuşup çıkıyorum. Aslında ekip falan da yok şu an. Üstünüze alınıp bu kadar uzatırsanız konuyu içinden çıkılmaz bir hal alır. Kapatın gitsin. Ben forumu bıraktım bir hafta sonra bir bakayım ne oluyor falan dedim boşuna tartışma çıkmış gerek yok tatsızlığa. Oyun bu herkes birbirine iyi davranmazsa ne tadı kalır ne de forumda huzur kalır.
Umrunda değilse durduk yere videoda bana hakaret etmen doğru mu ? sen neyden bahsediyorsun ki ender döküyor zaten.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Umrumda değil çünkü egonuzdan ve abiliğinizden topluca bıktım. Batuyu da durduk yere sattınız. Artık sizinle uğraşacak kadar bile değerli olduğunuzu sanmıyorum. Oyunda 2 şey yapanın bir tarafı kalkıyor kendini bir şey sanıyor. Bu benim forumdaki son mesajımdır ve her şeyi üstünü kapatmadan ne düşündüğümü tek tek yazıyorum. İster hesabımı silin, ister uzaklaştırın ki artık ne bu forum umurumda ne başkası. Siz gidin dar dünya bakışınızla skype'a durum atın "Ronin halıysa siz paspas kenarısınız" falan. Gerçek hayatta karşılaşsam çoğunuz yüzüne bile bakmayacağım insanlarsınız. Kendinizi değerli görmek için forumdaki çocuksu kitleyi kendinize alet edip mimarım diye geçinip kalıplaşmış yapıtları değiştirip değiştirip yapan tipleri topluyorsunuz sonra takımda gerçekten yetenekli diyebileceğim 1-2 kişinin yapıtlarına sığınıp boş boş geveliyorsunuz. Hepiniz değersiz ve gereksizsiniz. Hiçbiriniz umurumda bile olmayan megolomanlardan başka hiç ama hiçbir şey değilsiniz. Bu mesajı okuduktan sonra silin, düzenleyin ne yaparsanız yapın ama düşüncelerimi gerekli yerler almış ise ne mutlu bana. Belki bir gün büyürsünüz.
Sattığımız yok kendi söyledi zaten çıkacaktım diye şüpheli davranmasaydı keşke gitmesiniden hoşnut değiliz, skype sohbetindeki sözde egomuzla geçtiğimiz dalgayı durum güncellemesi olarak paylaşınca böyle oluyormuş demek, standart saçmalama boş laflarla olmuyor bunlar icraata bakar. Ayrıca aramızda bir hüsümet yoksa durduk yere Batu'nun çektiği videoda neden hakaret ettin açıkla?

Kedupela

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tekrar ediyorum arkadaşlarımla bir yapı yaptık, bende hoşuma gittiği için paylaşma gereği duydum. Yaptığınız bu yaygara o kadar manasız ve yersiz ki. Ben şahsen bu işi tamamen keyfi amaçlı yapıyorum, siz yapmıyorsanız yapanları germeyin.

Ama yok efendim ben profesyonelce yapıyorum ben senden farklı bakıyorum diyorsanız ben de görüşlerimi sunmak isterim. Gelmiş efendim mimar takımıyız. Abicim arkadaş grubu olamamışsınız, mimar takımı mı olacaksınız? Küçük bir kıpırtıda kendi arkadaşınızı suçluyorsunuz, dışlıyorsunuz. Arkadaşlık umurumda değil benim gözüm parada zartta zurtta diyorsanız onada tamam. Ama o zaman o arkadaşlarınızı madur duruma düşürmeyin, burada seviyesiz, düşünmeksizin yorum yapmayın, rica ediyorum, yaptığımız "mimarlık" bir keyif, iş değil.

Birde eklemek istiyorum bu politik davranıp önceki olaylardan örnekler sunan arkadaşlara: Bakın eğer politik bakıcaksak olaya "Ronin" isimli mimarlık takımının kurucu üyelerinin bir bir başvuruları var, hepside reddedilmiş, hatta bazıları var normalde böyle bir durumda isim belirtmem lakin, Mesut belki tario ismi ile tanıyorsunuz. Bu adam benim eski takım arkadaşım olan ByNoveme spam boyutunda beni takıma al diye yalvarmış bir insan. Hepsinin ötesinde olabilir hepimizin yaşı belli bir derecede farklı düşünebiliriz. Ama bu kadar yüzsüzlük beni gerçekten kırdı.

Yaptığınızın gerçekten ayıp olduğunu belirterek bitirmek istiyorum. Sayenizde insanlar paylaşım yapmaktan korkuyor, keyif aldığı işi yapmaktan korkuyor. İyi bir mimar takımının mimarlıkla yakından uzaktan bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum, iyi bir mimarlık takımı diğerlerini destekler, kendi içindeki bağları sağlamdır. Ne yazık ki bu bir konuya bir birinin düşüncesine katılarak yapılmıyor.

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben ilk önce şunu belirteyim sonra gelip bana kimse söyle böyle demesin. Benim şahsi kendi görüşüm budur. Ben Roninde mimar yada moderatör değilim bazı kişiler bunu böyle algilasada değilim. Ne siteye yazdırdim nede yeni konuya. Şunu belirteyim bana gelen bi mesaj doğrultusunda Ender Efendinin Roninle derdi kısaca söyleyim benmisim. Enderde kabul ediyor zaten tartışma yaşadığımız . Zamanida bana abi çeken birinin demiş forumda moderator olup sonra ronine katılıp afedersinde bi yanının kalkması beni uyuz etti demiş. Bu böyle değil bazı yeri editlendi.Birinsi ben Roninde bi zaman girdim sonra ayrildim. Bilgisayarim 2 ay tamirde kaldı kendi isteğim ile çıktim. İkincisi forumda moderator oldum ama gidipde bunu kimsenin yüzüne vurmadim ben. Roninde değilim ama neden savuyorsun diyecek olanlara ilk savunmam forumda yaşadığı olaydan dolayi Böyle tanıştık onlarla. Sonra gelip biri çıkardı ego lafını yok Ronin böyle söyle. Arkadas satmadi o grupta kimse. Gelip Batuyu diyorsunuz belli. Batuyu hiçbir zaman kötülemedim. Çok iyi biri. Konuşurum hala. Batu açıklama yaptı zaten. Fen lisesindeyim olimpiyatlardan dolayi zaten ronine faydam yok ayrilacaktim diye söyledi. Bu olay üstüne gelince ayrıldı. Sanmasin ki kimse bu muamele tek ona uygulanmadi banada uygulandi.Hakli olarak tabi gelip burada milletin iç meselesini bi şekilde öğrenip skype grubunda ne olduğunu biliyoruz deyip ortalığı karıştıran Ronin değil. Bu olayı soylemeseydiniz Batu belki hala ronindeydi. Kendi isteği ile çıkışı ertelenecekti belki. Ortalığı karıştırıp sonra diyecek laf bulamayıp eski konulara girmeyin. Durduk yere videoda gönderme yapmasaydi biri tartışma olmazdı. O göndermeyi yapan kişi skypedeki lafıda hak etmiştir. Benim mimarım o kadar iyi değil belki geliştirim diye Burakla Enesle birsey yapıyoruz. Herşeyi Roninde aramayı bırakın biraz kendinize bakın Tekrar tekrar söylüyorum. Roninde değilim. Batu atılmadi kendi istediği ile çıktı. Baskı felan dan çıkacak biri değil o adam Yaklaşık 1.5 senedir o takımda emin değilim. Baskıdan yıkılasa forumdaki olaydan yıkılır. Gidip milleti yanlış yönlendirme yapmayın. Forumda mimari yapan arkadaşlar va kimisi iyi yapar kimisi kötü. İyi yapanlar bi kaç öneri alır roninden teşekkür eder. Kötü yapanlarayapanlara bi şekilde öneri yapılır karşı çıkar ondan sonra ufak tartışma çıkar. Ama bu degilki her yapıya öneri ile cevap veriyorlar. Illaki kötü sözleride olur. Edit olarak şunu söyleyim. Gidipde Mega play kaanin yan hesabı deyip millete ters psikoloji yapan ronin değil. Birsey yazarken bi bakın bizde hata varmı diye. Simdiden iyi geceler .Amacimda tartışma başlatmak değil. Bu saat oldu hastalığım nedeni ile aklıma takıldığı için uyuyamadim. Şunu belirteyim kalbini kırdığim biri olduysa şöyle yada böyle bu forumda tek tek Özür dileyemem ama buradan hepsine ayrı ayrı içten Özür dilerim. Hakkını Helal etsin herkes isteye bağlı tabii ki yazmalarina gerek yok zaten. Hakkım varsa da benim helal olsun şimdiden[DOUBLEPOST=1416270442,1416270241][/DOUBLEPOST]Hatalarım için özür dilerim. Tablete alışamadım

Son düzenleme:

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dün gördüm ben bunu. .-.
Çok büyük ve boş.
Amaçsız duruyor. .-.
Nie beğenmedin ? bence cohoş hatta oynadığım bir hangır geyms haritasını anımsattı bundan bence cokgüzel hangırgeyms haritası olur :)
Bu arada bu ekip gene ne gevezelik ediyor ? kendileri dışında kim yapı yapsa hemen tüm ekip damlayıp konunun içine ediyorlar :S

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi dediysemde seni tanımıyordum dedim hostingde çalısiyor benden büyüktür saygımdan dedim. Bunuda kaçıncı ya söylemiştim sana. Bundan sonra bu konuya gelicek herhangi bir mesana nasıl cevap gelirse gelsin cevap yapmayacağım. Artık kafamin rahat olmasini istiyorum

Son düzenleme:

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben harita bakımından genel anlamda eleştiriye açık biriyim.
Ama ona buna hata bulunmasıda hoşuma gitmez açıkçası.
Iki tarafıda az çok tanırım böyle bir tartışmaya gerek yoktu bence arkadaşlar.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Kedupela Arkadaş sen neyin kafasını yaşıyorsun ? Ender karıştırdı ortalığı grupta köstebek olduğunu kendi bahsettti burda ?! ondan sonra diyor bana ''Bu söylediklerimin bir karşılığını istiyorum ama; sadece ekipte huzursuzluk çıkmasın, gereksiz yere attıgınız Batu'yu da geri alın ^^'' kendisi olay çıkarmadımı ? Batuyuda biz atmadık kendi ayrılma isteğinde bulundu .Konuyu kirletende biz değiliz Ender'dir ,bide eski olaylar gruptaki üyeleri tahrik edemezsin ettirmem.

Son düzenleme:

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Demir dedi :( Vallaha demir dedi :( Biraz uzak pls :) Onlar ağaç değil sadece dekoratif amaçlı..Zaten sadece bir kısmı.Ama eminim aynısını başka bir ekip yapsa."Mükemmel! Türkiye'de böyleleri bulmak gerçekten zor!" diyeceksiniz.
Kavga su mesajdan sonra çıktı,haberiniz olsun

@SectionFire senle MassiveMine da biraz konusmustuk,fikirlerin değişmiş sanirim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Endere ortalığı karıştırdığı için zaten yeterince kızdım. Kimse boşuna uzatmasın bunu çok fazla söyledim artık. Herkes birbirini gaza getiriyor çok fazla olay çıkıyor. Kimse yazmasın mesaj. Endere yeterince kızdım zaten. Kimse beni sevsin bizi sevsin falan demiyorum ama kavgalı olup fa gergin olmaya gerek yok. Kimse sinirlenmesin veya üzülmesin. Eğer gerçekten bunu istiyorsanız gerçekten Ender ve kendim adına eğer hakkınızı yediysem özür dilerim. Her şeyi unutup huzurlu bir forumda bulunmak hepimiz için en iyisi. Kendi aranızda da ne bize bilgi yetiştiren ne de ihanet edem var ki bu durumun sizi gerdiğini bildiğim için açıklıyorum. Ne ekip içi ne de aramızda bir sorun olsun istemiyorum. Daha önceden yaşanan her tatsızlığı unutup ileriye bakalım lütfen. Zaten ülkemizde çok az kişi var minecraft mimarisiyle uğraşan, onlar da kanlı bıçaklı olmasın. Hakkımda, hakkımızda ne düşünürseniz düşünün kavgaya gerek yok.
Valla bunu dedigin için sevindim ben.Kendi açımdan cok mutlu oldum. Kimse zaten durduk yere kavga ciksin istemez.Dediginide yapmissan helal olsun zaten son sözü yukarda söyledim ben.Kalbini kırdıgım kim olduysa özürümü diledim.Helal ettimde hakkımı. Cevap yazmiycaktim ama dayanamadim yazayim dedim.Bunu yapmis olmak bile erdemliktir.