Tekrar ediyorum arkadaşlarımla bir yapı yaptık, bende hoşuma gittiği için paylaşma gereği duydum. Yaptığınız bu yaygara o kadar manasız ve yersiz ki. Ben şahsen bu işi tamamen keyfi amaçlı yapıyorum, siz yapmıyorsanız yapanları germeyin.
Ama yok efendim ben profesyonelce yapıyorum ben senden farklı bakıyorum diyorsanız ben de görüşlerimi sunmak isterim. Gelmiş efendim mimar takımıyız. Abicim arkadaş grubu olamamışsınız, mimar takımı mı olacaksınız? Küçük bir kıpırtıda kendi arkadaşınızı suçluyorsunuz, dışlıyorsunuz. Arkadaşlık umurumda değil benim gözüm parada zartta zurtta diyorsanız onada tamam. Ama o zaman o arkadaşlarınızı madur duruma düşürmeyin, burada seviyesiz, düşünmeksizin yorum yapmayın, rica ediyorum, yaptığımız "mimarlık" bir keyif, iş değil.
Birde eklemek istiyorum bu politik davranıp önceki olaylardan örnekler sunan arkadaşlara: Bakın eğer politik bakıcaksak olaya "Ronin" isimli mimarlık takımının kurucu üyelerinin bir bir başvuruları var, hepside reddedilmiş, hatta bazıları var normalde böyle bir durumda isim belirtmem lakin, Mesut belki tario ismi ile tanıyorsunuz. Bu adam benim eski takım arkadaşım olan ByNoveme spam boyutunda beni takıma al diye yalvarmış bir insan. Hepsinin ötesinde olabilir hepimizin yaşı belli bir derecede farklı düşünebiliriz. Ama bu kadar yüzsüzlük beni gerçekten kırdı.
Yaptığınızın gerçekten ayıp olduğunu belirterek bitirmek istiyorum. Sayenizde insanlar paylaşım yapmaktan korkuyor, keyif aldığı işi yapmaktan korkuyor. İyi bir mimar takımının mimarlıkla yakından uzaktan bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum, iyi bir mimarlık takımı diğerlerini destekler, kendi içindeki bağları sağlamdır. Ne yazık ki bu bir konuya bir birinin düşüncesine katılarak yapılmıyor.