İlhamcın burda bebeqqq
[DOUBLEPOST=1407361062,1407329842][/DOUBLEPOST]BÖLÜM 6
Köylülerin beklediğinden çok daha erken davranarak evi onarmaya başladım. İse başlarkenki iddiamın gereksiz olmadığını anladım. İnanabiliyor musunuz, o evi 2 günde onardım! Bana hayran kalmışlardı, artık buranın önemli kişilerindendim. Ve.. İlk misafirim geldi! Güzel bir kız mıydı acaba? Hayır, sadece yaşlı bir adam çıktı.
-Merhaba delikanlı, yeni mimarımız olmuşsun, tebrik ederim.
-Teşekkür ederim, fakat ziyaretinizin sebebinin bunu söylemek olduğunu düşünmüyorum.
-Haklısın evlat, ben sana bir öneride bulunmaya geldim. Mimar olarak alındın fakat fazla işin olmayacak, bu da zamanla seni yararsız gösterecek, bu yüzden benim öğrencim ol ve sana dövüşmeyi öğreteyim ve savaşçı ol, 2 iş yaparak yararlı görün.
-Benim eğitime ihtıyacım yok, zaten iyi dövüşürüm!
-Gurur yapma evlat, seni kapının önündeyken gördüm, daha kılıcı bile doğru düzgün tutamıyordun..
-Ben yumruklarımı kullanırım bunak!
-Direnmeyi bırak evlat, gel ve dövüşmeyi öğren.
-Tamam bunak, sen kazandın...[DOUBLEPOST=1407617845][/DOUBLEPOST]BÖLÜM 7
Bu yaşlı adamı takip etmek sinir bozucuydu gerçekten. Bütün köyü dolaştık, 10 tur attık fakat hala dolanıyorduk.
-Neden yürüyoruz?
-Seni eğitim yerine götürüyorum.
-10 tur attık bunak! Sen delisin! Sabahtan beri boş boş dolaşıyoruz, yeter be!
Sert çıkışmıştım, fakat yaşlı adamın yüzünde sıcak bir gülümseme vardı.
-Varacağımız yer, senin sabrının sonuydu evlat, gayet başarılı oldun.
Davranışımdan utandım, daha ilk günden bana büyük bir ders vermişti. Yüzüne bile bakamadım fakat o bunu umursamadı.
-Hadi evime gel evlat, sana biraz ders vereyim. Merak etme yol kısa!
Evine girdiğimde tek gördüğüm şey kitaptı. Çok bilgili bir adam olmalıydı. Beni evin bodrumuna götürdü. Loş bir ortamdı. Burada bir kapı vardı, yaşlı adam oraya doğru yürüdü ve kapıyı açtı. Gözlerime inanamadım, bu bir tüneldi! Bana baktı ve konuştu;
-Buradan seninle derse gideceğiz, fakat burayı kimseye söylemeyeceksin,tamam mı?
-Tamam söz, bu bir sır olacak.
-Bugünlük bu kadar delikanlı, hadi evine!