DirenCan
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Seninle bir ilişkiye girdiğimi hatırlamıyorumZoofili misin sen?!? :/
Seninle bir ilişkiye girdiğimi hatırlamıyorumZoofili misin sen?!? :/
ooov yeeeah da da da daSeninle bir ilişkiye girdiğimi hatırlamıyorum![]()
Her seferinde yapıyorsunuz şunu ya. İyi ki nicki Bestia yaptık. Nickimden ve sizden iğreniyorum.Öyle bir kombo yapmışsınız ki kendimi Bestiallity izliyorum zannettim
Yalnız sana söylemedim, senin ismin bizim gönlümüze Bestoş olarak kazınacakİnsana aynı şekilde arka taraftan elleyip aşkım desen ısırır.[DOUBLEPOST=1433515651,1433515164][/DOUBLEPOST]
Her seferinde yapıyorsunuz şunu ya. İyi ki nicki Bestia yaptık. Nickimden ve sizden iğreniyorum.
![]()
O kadar girmene gerek yoktu ne olduğunu biliyoruz. Ayrıca bana bestoş deme adınla dalga geçmek istemiyorum.Yalnız sana söylemedim, senin ismin bizim gönlümüze Bestoş olarak kazınacak
Benim bahsettiğim animal şeysi, hani karı kızla birlikte yaptıkları şey, hani fetiş olan![]()
Şey... Kötü bir şey mi oldu yine, niye böyle alıngan bir hal aldın :/O kadar girmene gerek yoktu ne olduğunu biliyoruz. Ayrıca bana bestoş deme adınla dalga geçmek istemiyorum.
Yeni bi akım bir trend mi çıkıyor ne herkes evcil hayvanına kendini ısırtmaya çalışırken çektikleri videolarını atıyor falanAynısını kuşumda denedim ve sonuç
(Sondaki koşuşu)
herkezden bir video bekliyorum artıkAynısını kuşumda denedim ve sonuç
(Sondaki koşuşu)
Pekala bestoş.O kadar girmene gerek yoktu ne olduğunu biliyoruz. Ayrıca bana bestoş deme adınla dalga geçmek istemiyorum.
Bestoş değil [HASHTAG]#bestril[/HASHTAG]Pekala bestoş.
Bütün hesaplarımın çalınmasından sonra şunu yazman üstüne soğuk su gibi geldi.Bestoş değil [HASHTAG]#bestril[/HASHTAG]'üm
Sen benle iliskiye girersen sen degil ben zoofili oluyorum cnm ^^ eğlencesine yazdığım bor mesaja neden laf sokma gereği duydun?Seninle bir ilişkiye girdiğimi hatırlamıyorum![]()