on chat:
trigger:
death players remove a 57 to
death players remove 57 to
console command excute "xp set 0" players
Çok saçma, uydurma bir skript. Adamin soyledigi seyle alakalida degil.Emin Değilim Denemedim Dene Bi Bakalım Olucakmı..Kod:on chat: trigger: death players remove a 57 to death players remove 57 to console command excute "xp set 0" players
Not: boşluklarda hata varsa sen düzenle.
Öyle güzel sallamışsın ki hayran kaldım.Emin Değilim Denemedim Dene Bi Bakalım Olucakmı..Kod:on chat: trigger: death players remove a 57 to death players remove 57 to console command excute "xp set 0" players
Not: boşluklarda hata varsa sen düzenle.
ilk skriptim ondan olabilir siteden gördüklerimi salladım ama uygun ayrıca,Çok saçma, uydurma bir skript. Adamin soyledigi seyle alakalida degil.
bende emin değildim haniiiiÖyle güzel sallamışsın ki hayran kaldım.
ilk skriptim ondan olabilir siteden gördüklerimi salladım ama uygun ayrıca,
57 kodu diamond blok kodudur diamond blok varsa endvanterde onu alıcak
bide öldükten sonra xp'si 0 olucak bir şey değişmiycek.
yani gayet uygun gibi..![]()
ilk skriptim diyorum yalan borcum yok saçma oldugunu bende biliyodumIlk skriptin degil, yalan soylemene verek yok. Ayrica death players diye bir sey yok bede ayrica konusmakla ne alaka on chat demissin? Ve ve ve ve adam olduklerinde elmaslari gitmesin demis sen gitmicek olsa bile gidermeye calismissin.
Dostum daha once yaptigin sacma skriptleri biliyorum. Uzatma konu kirleniyor. Iyi forumlar.ilk skriptim diyorum yalan borcum yok saçma oldugunu bende biliyodum
Uzatmaya devam edersen uyari alabilirsin. Hata bende degil fakat ozur dilerim. Simdi sus ve uzatma.Yaptıklarımın hepsi alıntıdır skript klasörüm var herkes kendinden sorumlu kardeşim o zaman skrpit yardım istemeyin yanlış skript deyip geçin ?
Veya Düzenlemeye bakın
Küçük duruma düşürmeyin...
ama yinede oturduğu yerdem skript isteyen arkadaşlar gibi deyil bişi yapmaya çalışmışÖyle güzel sallamışsın ki hayran kaldım.
1 üstteki cevaptanDostum daha once yaptigin sacma skriptleri biliyorum. Uzatma konu kirleniyor. Iyi forumlar.
Bilmiyorsa yanlis bilgi vermemesi gerekir. Seninle bunj tartisacak degilim. Hadi kendi yoluna...ama yinede oturduğu yerdem skript isteyen arkadaşlar gibi deyil bişi yapmaya çalışmış
1 üstteki cevaptan
afiyet olsun iyi akşamlar...Bilmiyorsa yanlis bilgi vermemesi gerekir. Seninle bunj tartisacak degilim. Hadi kendi yoluna...