EjderCraft_AliTartan
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
teşekkürlerbu mapı çok beğendiğimiz için bir video çektik şimdi yüklüyorum yüklenince gönderim.![]()
linki atmayı unutma hatta skype ali.tartan42 ye atarsan sevinirim.
teşekkürlerbu mapı çok beğendiğimiz için bir video çektik şimdi yüklüyorum yüklenince gönderim.![]()
Teşekkür ler ama Bir kaç yerde hata yapmıssınız.Yüklendi linki:
Beğenirseniz abone olmayı unutmayın!
orda chesti bulamadık nerdeydi?Teşekkür ler ama Bir kaç yerde hata yapmıssınız.
Disci tekrar takdıgınızda ordaki Resim cercevesinde sandık olan yerin altındaydı otomatikmen acılır zaten ama biriniz disci cıkardı kapandı kapagı.[DOUBLEPOST=1402859919,1402859831][/DOUBLEPOST]orda chesti bulamadık nerdeydi?
Bu arada Videonuz konuda Cektinginiz ve oynadıgınız tekrar teşekkürler.orda chesti bulamadık nerdeydi?
teşekkürler. Ve kanalına abone olup bir kaç videona baktım gayet iyi video çekiyorsun.Disci tekrar takdıgınızda ordaki Resim cercevesinde sandık olan yerin altındaydı otomatikmen acılır zaten ama biriniz disci cıkardı kapandı kapagı.[DOUBLEPOST=1402859919,1402859831][/DOUBLEPOST]
Bu arada Videonuz konuda Cektinginiz ve oynadıgınız tekrar teşekkürler.
Teşekkürlerteşekkürler. Ve kanalına abone olup bir kaç videona baktım gayet iyi video çekiyorsun.
Boss lar ' ncisinde Düzeltilecek Teşekkür Ederiz Fps nizin düsmesi ise pcnizden kaynaklanır Bİlgisayarınızın En az 4 gb ram Gerekli Birde Chunk ları 8 den yukarı cıkarmassan sıkıntı olmaz. Bu arada Video Cekersen Linkini bana atarsan konuda yer alır.Sadece boss lar değil her düşman gereğinden fazla güçlü vur vur ölmüyor 2. si çıkarsa bunu düzeltmelisin yada buna update yapabilirsin eğer canavar öldürmek bu kadar uzun olmasaydı kısa bi video çekecektim bide ne kadar devre ve canavar varsa koymuşsun kasıyor video çeksem 1-2 fps ye düşecek o yüzden video çekmedim hayır pc de sağlam her oyunda yağ gibi max ayarlara getiriyorum msaa fxaa falan fullüyorum minecraftta kasıyor anlamadım gitti o_O
/tp -171 76 -59[DOUBLEPOST=1403273398,1403102976][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1403620473][/DOUBLEPOST]GÜncel[DOUBLEPOST=1403833882][/DOUBLEPOST]GÜncelbaşka bir yerde doğdum spawn koordinatlarını verebilirmisin
İndirme Sitesinde indirmek icin 10 sn diye Sayan bir sayac sistemi var onu bekliyerek indirebilirsinizO değilde linke tıkladım exe indirdi kendi kendine?
Teşekkürler[DOUBLEPOST=1404488126,1404153784][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar V2 sine Başlıyorum. ama bir kaç buildere ihtiyacım var iletişim icin skype: ali.tartan42Kusursuz bir adventure map.![]()
Linki var asagıda denedinmi linki?Kardes Texturpack ı yok şeyde ?[DOUBLEPOST=1405003061,1405002780][/DOUBLEPOST]Kardes textürpack nerden indirecezz !!