Rapido_Hombre
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Zincir zirh giymiş bir general tek vuruşta devi öldürüp savaşı kazandı
Ahah çok eğlenceli bir öneri sunayım,
Yerde 2-3 blok derinliğinde, minimum 5x5 lik bir çukur açın. (Sayılar değişebilir, farketmez ama daha rahat olması için bu sayıları tavsiye ediyorum)
Sonra içine yüzlerce iskeleti spawn'layın. Ve 1 saniyeliğine oyunu survival'a alın. Geri creative olduğunuzda iskeletler çoktan savaşa başlamış olacakFps'i biraz etkiliyor tabi minicik alanda yüzlerce iskelet fakat sisteminiz iyiyse sıkıntı olmayacaktır
Biraz saçma bi fikir fakat deneyin, gerçekten boş işler yapacak 1 dakikanız ve game-mode'unuz varsa nyan-cat olayı gibi sürekli yapası geliyor insanın
![]()
Birbirleriyle savaşıyorlarİlk duyduğumda inanmamıştım ama, deneyince gördüm
Bu arada bu taktiği survival'da da kullanabilirsiniz (Bilmeyenler için söylüyorum,) Örneğin gece evinizden uzaksınız ve 2 iskelet var, ikisiyle savaşacak gücünüz yok, ne yapacaksınız, şu şekilde:
Siz - - - - İskelet1 - İskelet2
şeklinde durursanız; iskelet2, iskelet1'e saldıracak, iskelet1 intikam için ona saldıracak, dolayısıyla onlardan biri ölecek, diğerinin de canı azalacak ve kolayca keseceksinizArtık geceler korkulu rüyanız değil
![]()
o spider jockeyBazen iskeletler örümceklere biniyor, bunun gizemini hala çözemedim. :bilmiyorum:
o sadece nadir bir mob ama bir sürü iskelet veya örümcek spawnlarsan çıkarSpawner'ı veya yumurtası olmadığı için ayrı bir mob olarak düşünmemiştim onu, araştırıyorum, teşekkürler.
5-6 kez rastladım o garip yaratığa. Genellikle büyük ve iyi aydınlatılmamış yerlerde karşıma çıktı. Ben kendi emeğimle yaratmadım hiç. Zaten nasıl yaratıldığını da senden duydum şimdi. İlginç ve güzel bir yaratık. Örümceğin hızı + İskeletin gücü güzel bir kombinasyon olmuş. Survival'da karşıma çıkarsa zorlanacağım bir yaratık gibi duruyor. Bahsettiğin için teşekkür ederim.
Azimliyim, zincir zırh giymiş ve enchant'lı yay tutan jokey bulacağım :sırıtmak:
bizim işimiz yok:sırıtmak:Ahahaha :sırıtmak: Bunun gibi videolar izlemiştim Youtube'da ama nasıl yaptıklarını bilmiyordum yani birbirlerine saldırmıyorlardıSağol İşsiz İnsan :gülmek:
Hayır, azimliyim. Gerekirse yarın bütün gün uğraşıp bulacağım![]()