İskelet Özgürlük Savaşı

Rapido_Hombre

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahah çok eğlenceli bir öneri sunayım,
Yerde 2-3 blok derinliğinde, minimum 5x5 lik bir çukur açın. (Sayılar değişebilir, farketmez ama daha rahat olması için bu sayıları tavsiye ediyorum)
Sonra içine yüzlerce iskeleti spawn'layın. Ve 1 saniyeliğine oyunu survival'a alın. Geri creative olduğunuzda iskeletler çoktan savaşa başlamış olacak :) Fps'i biraz etkiliyor tabi minicik alanda yüzlerce iskelet fakat sisteminiz iyiyse sıkıntı olmayacaktır :) Biraz saçma bi fikir fakat deneyin, gerçekten boş işler yapacak 1 dakikanız ve game-mode'unuz varsa nyan-cat olayı gibi sürekli yapası geliyor insanın :)

bunu deneyeceğim

Rapido_Hombre

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birbirleriyle savaşıyorlar :) İlk duyduğumda inanmamıştım ama, deneyince gördüm :) Bu arada bu taktiği survival'da da kullanabilirsiniz (Bilmeyenler için söylüyorum,) Örneğin gece evinizden uzaksınız ve 2 iskelet var, ikisiyle savaşacak gücünüz yok, ne yapacaksınız, şu şekilde:

Siz - - - - İskelet1 - İskelet2
şeklinde durursanız; iskelet2, iskelet1'e saldıracak, iskelet1 intikam için ona saldıracak, dolayısıyla onlardan biri ölecek, diğerinin de canı azalacak ve kolayca keseceksiniz :) Artık geceler korkulu rüyanız değil :)

1.9pre4 öncesi,iskeletler kendileriyle bile bile düello yapıyorlar(1.8'de gördüm)
ve de zombilerle iskeletleri arenaya koydum zombiler iskeletlerin pestilini çıkardılar :D
ama örümcek ve iskelet saldırırsa savaşı iskelet kazanıyor

Rapido_Hombre

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
5-6 kez rastladım o garip yaratığa. Genellikle büyük ve iyi aydınlatılmamış yerlerde karşıma çıktı. Ben kendi emeğimle yaratmadım hiç. Zaten nasıl yaratıldığını da senden duydum şimdi. İlginç ve güzel bir yaratık. Örümceğin hızı + İskeletin gücü güzel bir kombinasyon olmuş. Survival'da karşıma çıkarsa zorlanacağım bir yaratık gibi duruyor. Bahsettiğin için teşekkür ederim.

ben bir keresinde iskeleti altın zirh giyinmiş jokey buldum :D

Rapido_Hombre

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Azimliyim, zincir zırh giymiş ve enchant'lı yay tutan jokey bulacağım :sırıtmak:

zırh giyinmiş jokey bulmak çok nadir
ve zorda %7 ihtimal zırhlı mob çıkar
iskelet zırh giymişse bunun altın çıkma ihtimali %49
zincir çıkma ihtimali %9
hevesini kırmak istemezdim

Rapido_Hombre

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
öyleyse benden tavsiye iskelet yumurtlama örümcek yumurtla yoksa jokey çıkmaz
ayrıca resmini çek

Rapido_Hombre

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bi
Ahahaha :sırıtmak: Bunun gibi videolar izlemiştim Youtube'da ama nasıl yaptıklarını bilmiyordum yani birbirlerine saldırmıyorlardı :) Sağol İşsiz İnsan :gülmek:
bizim işimiz yok:sırıtmak:
single player comands ile mob yumurtluyorum[DOUBLEPOST=1373043430,1373043308][/DOUBLEPOST]
Hayır, azimliyim. Gerekirse yarın bütün gün uğraşıp bulacağım :)

ne o?hala bulamadın mı?