Işlemci ile hakkında

Barisoncu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim işlemci fanım dönmüyor
İşlemcin yanmış dediler
Yeni bir işlemcimi almam gerek
Yanmış işlemciyi eski haline getirme şansım yokmu
Yok ise işlemci fiyatları Nelerdir
Çok iyi bir işlemci lazım değil

Prototp

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle işlemcinin fanı çalışmadığı için direk işlemci çöpe gidecek diyemeyiz, sorun başka yerde veya işlemcinin düzeltilebilir bir bölümünde olabilir tavsiyem işini iyi bilen bir servise götürmeniz. Öyle mahallelerdeki bilgisayarcılar pek işin gerçek kısmını pek bilmiyor. Sorunu tespit ettikten sonra harekete geçersiniz zaten

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
İşlemcin yanmış olsa bilgisayarı açamazdın işlemci fanında bir sorun olabilir fandan çıkan kabloyu bi kontrol edebilirsin düzelmezse bir bilgisayarcıya götürüp kasana uygun bir işlemci fanı alabilirsin veya BIOS bilgin varsa ordan da bakabilirsin soruna

Barisoncu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Işlemcin yanmış dedi bize caddedeki bilgisiyar a götürdük zaten bilgisiyarı yapamamış
İşlemci fanım temiz
1 aydır bilgisiyar yok
Bilgisiyar açılıyor görüntü gelmiyor
Sebebi işlemci fanı çünkü dönmüyor

Cevap larınızı bekliyorum

Cevap pls

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Işlemcin yanmış dedi bize caddedeki bilgisiyar a götürdük zaten bilgisiyarı yapamamış
İşlemci fanım temiz
1 aydır bilgisiyar yok
Bilgisiyar açılıyor görüntü gelmiyor
Sebebi işlemci fanı çünkü dönmüyor

Cevap larınızı bekliyorum

Cevap pls
işlemci fanı çalısmazsa işlemci cok ısınır ve daha bilgisayar açılmadan bilgisayar elektirik gitmiş gibi direk kapanır maksat işlemci yanmasını önlemek
ilk önce işlemcinin durumunu anlamak için düzgün işten anlayan birine göstermek
işlemci yandıysa götürdügün yerden işlemci fiyatlarını sor cünkü her işlemci her anakarta uymuyor!

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Geçmiş olsun işlemci fanın dönmüyorsa işlemci felan bozulmuştur servis'e götür sana biraz kazık atsınlar -,-

Barisoncu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İşlemcim yanmış olsaydı bilgisiyar açılmazdı? Ama açılıyor
Aslında ekrana görüntü gelmiyordu
sorun nerden çıktığını belirttim
Işlemci fanı nın dönmemesi imiş sebep
Bilgisiyarı açtım kasa açık iken dönmüyor du fakat
Kasanın arkasında dönen fanın yanındaki kalın bir kabloyu çıkardım hafifçe dönüp durdu

Son düzenleme:

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Fan dönmüyorsa, oradaki kabloları bi' kontrol etmeni tavsiye ederim. Gördüğün tüm kabloları biraz oynat, iyice bastır tam yerine yerleştir.

Barisoncu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kabloları kontrol ettim Gine olmadı ama güç kaynağına giden kablo var işlemci fanı ndan gidiyor o kablo açayım güç kaynağı nı sence ? Sorunun ordan hiç alakası yok ise tüm sorun işlemci fanında yada anakarta