İşlemcim nasıl ?

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 64 bit kurarken sorun yaşıyorum.Kurulum başlıyor yazısından sonra "yüklenecek sürücüyü seçin" diye bir pencere içinde "Sürücü yükle" başlıklı bir pencere daha açılıyor ve "Gerekli bir CD/DVD sürücü aygıtı eksik. Sürücü disketiniz , CD , DVD veya USB flash sürücünüz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şimdi takın yazısı çıkıyor.Ne yapmam gerek ?
işlemci 64 biti destekliyo mu? destekliyorsa windows MSDN çıkımlı sürümünü kurmayı deneyin

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Masaüstü mü? Benim laptop'umdaki işlemcim 2,4 GHz ve 4 GB RAM'im var. Biraz kassa dahi doğru ayarlarla Tekkit ve Hexxit'i oynayabiliyorum. Biraz RAM koyup olursa işlemciyi de uygun paraya değiştir. O zaman iyi gider diye düşünüyorum. :sgül:

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
xp uzun iş bende de hata verdi msdn arıyom 8.1 ama benimki
Xp bende de hata verdi :D Bende win7 32bit kurdum.Tekrar 64 bit kurmayi denicem.[DOUBLEPOST=1402516102,1402516029][/DOUBLEPOST]
Masaüstü mü? Benim laptop'umdaki işlemcim 2,4 GHz ve 4 GB RAM'im var. Biraz kassa dahi doğru ayarlarla Tekkit ve Hexxit'i oynayabiliyorum. Biraz RAM koyup olursa işlemciyi de uygun paraya değiştir. O zaman iyi gider diye düşünüyorum. :sgül:
Evet masaüstü.şu an 64 bit yükleyip denemeyi düşünüyorum.Olmazsa ram eklemeyi düşünüyorum.Sağol yorumun icin

Wido

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
amdlerde hız yanıltıcı oluyor çünkü intele kıyasla ghz ları daha çok oluyor ama ben onu göz boyama sayıyorum
x2 den çift çekirdekli oldugu belli oluyor bence sorun yaşamazsın

Son düzenleme:

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
amdlerde hız yanıltıcı oluyor çünkü intele kıyasla ghz ları daha çok oluyor ama ben onu göz boyama sayıyorum
x2 den çift çekirdekli oldugu belli oluyor ben sorun yaşamazsın
Tmm teşekkürler.[DOUBLEPOST=1403040234,1403040168][/DOUBLEPOST]İşlemcim yorumlara göre idare edermis :)Buyuzden bilgisayara sadece ram ekleyeceğim.Yorum yapanlar tekrar teşekkür ediyorum.

ByHsyn045

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İntelin 2Ghzı Amdnin 5Ghzi demek yani
Şu anda En iyi İntel'Dir
hem güç olarak hem performans olarak