İşlemcimden Muhteşem Rakamlar

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
laptop?

laptopsa yeni çıkan ince alta takılan soğutuculardan var onu takın kullanın.. Eğer sürekli oyun falan oynayacaksanız dizin bi masaüstü oynayın.. Ben masaüstü kullanıyorum en ufak sorun çıkmadı kaç yıldır..

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
laptop?

laptopsa yeni çıkan ince alta takılan soğutuculardan var onu takın kullanın.. Eğer sürekli oyun falan oynayacaksanız dizin bi masaüstü oynayın.. Ben masaüstü kullanıyorum en ufak sorun çıkmadı kaç yıldır..
5 liralık pazar malıyla olmaz. Thermaltake yada Cooler Master'ın en az 120 liralık soğutucularını öneriyorum. Aksi takdirde paranızı çöpe attınız demek.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Benim rekorum Crysis 3 oynarken 96, Minecraft oynarken 94. Minimum sıcaklık ise 27 derece.
Minecraft oynarken genellikle 70-80-90 oh oh oluyor bende :D
Görev yöneticisinden ayrıntılar> benzeşme den 1 çekirdek veriyorum 60larda takılıyor.
50 derece laptoplar için normal.[DOUBLEPOST=1409680229,1409680196][/DOUBLEPOST]@ForumDoktoru :)[DOUBLEPOST=1409680316][/DOUBLEPOST]@UpFall[DOUBLEPOST=1409680348][/DOUBLEPOST]

Not: Bu video argo içermektedir.
benzeşmeden 1 çekirdek verdim sonuç seus ultra shader = 170 fps

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oyunlarda 65-70 arasını geçmiyor . BF3 ultra oynuyorum kasmıyor vallah :3

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 liralık pazar malıyla olmaz. Thermaltake yada Cooler Master'ın en az 120 liralık soğutucularını öneriyorum. Aksi takdirde paranızı çöpe attınız demek.
Zaten teknolojide klasik Türk mantığı işler.. "Pahalıysa kalitelidir"

iPhone için demiyorum hatta tüm apple ürünleri.. Hiçbiri o parayı hak etmiyor..