bluestorm02
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşın topladığı bilgisayar şu an berbat 4 yıl önce 700'e bundan daha iyi toplamıştım ve 4 yıldır yaşamını sürdürüyor. 
Doğru diyorsun, keşke Pentium 4 alsaydı. 3.0 GHz ile yüksek performansın tadını çıkartırdı... :öl:Öncelikle işlemci hızınız yetersiz, 3.0 GHz iyi oyunları oynamak için ideal hızdır.
1.3 ghzDoğru diyorsun, keşke Pentium 4 alsaydı. 3.0 GHz ile yüksek performansın tadını çıkartırdı... :öl:
Güldürme beni , Crysis 3 'ü aynı sistem özellikleriyle 40 FPS'lerde oynamış adamım ben ._.gerçekleri söylüyoz, geta atletli adam dahi kasar
Güldürme beni :C (Saçma sapan sebeplerle beni uyarı yağmuruna tutacak admin , merhaba)(Fujia'ya yazmadım bu mesajıPentium ile oyun oynayamazsın.
Crysis ve CS:GO yu Yaklaşık her bilgisayar rahat kaldırıyor onları kaldırmakta bir şey yok.Ben bile bu bilgisayarın aynısını 2013 'de aldım ve 1300'e ama tek fark benim pc'nin markasının casper olması.
Ha bu arada ezik bir bilgisayar diyenlere sesleniyorum bilgisayarım Crysis 3 , CS:GO gibi oyunları kaldırıyor.
Güldürme beni , Crysis 3 'ü aynı sistem özellikleriyle 40 FPS'lerde oynamış adamım ben ._.
Güldürme beni :C (Saçma sapan sebeplerle beni uyarı yağmuruna tutacak admin , merhaba)(Fujia'ya yazmadım bu mesajı)
Anlamadığım olay o bilgisayara nasıl 1400 Gitti.Neden Yadırgadınız İşletim Sistemimi Bu kadar ?Ayrıca Bütçem Yok Arkadaşlar Bilgisayar Uzmanıda Değilim Belkide Bilgisayarımı Satıp i3-i5 İşlemciler Alacağım Ayrıca Pentiumla Oyun oynanmaz Diyen Arkadaşa Sesleniyorum Bilgisayarımda Turbo-Boost Teknolojisi var Çoğu Oyunu Kaldırıyor Ben Memnunken Neden Bu Kadar Kötülediniz Anlamadım
Ayrıca 2.42 Az bir İşlemci Hızı değil
Word of Tanks Da Orta Grafikte 25-30 Fps veriyor Minecraftta İse En Yüksek Grafiklerle Ayrıca Texture Pack da Rahat Rahat Oynuyorum Çok Rahatım ben
Sen beni çok yanlış anlamışsın , orta-yüksek özelliklerde oynadım benCrysis ve CS:GO yu Yaklaşık her bilgisayar rahat kaldırıyor onları kaldırmakta bir şey yok.
Şuanki duruma göre böle bir pc alması çok kötü olur bir 500 daha ekleyerek daha bir pc alınabilir.