İsmimin anlamı ve Lamer olmak

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Bu konuda 2 şeyden bahsetmek istedim. "MegaCrafter" isminin benim için anlamı ve "lamer" olmak. İlk başta ismin anlamından söz edicem.

Bu ismin esprisi "MineCraft değişmiş MegaCraft olmuş" değil kesinlikle. Hatta bu ismin başta Minecraft ile alakası bile yoktu. Bu isim benim için 2 anlam ifade ediyor.

Birincisi "Craft = Zanaat" sisteminden geliyor. Yani ismin anlamının "Mega üretici" veya "Mega zanaatkar" gibi bir anlama gelmesi gerekiyordu. Aslında "MegaProducer" daha mantıklıydı bu anlam için ama ikinci anlamda çakışıyor her şey.

İkinci anlamı da benim foruma ilk geldiğimde söylediğim anlamdı. Yani oyunda Crafting yapmayı çok sevmem. Ciddiyim. Ben oyunu 2 şey için oynardım. Yaratıcı modda harita yapmak, eğlenmek ve Hayatta Kalma modunda eşya toplayıp her şeyi üretip düzene sokmak. Zaten bir sandığım full elmas set ile süslendiğinde ve yanında da Ender Yumurtası olduğunda bir harita benim için bitmiş oluyor. Sonra da bırakıyorum.

Foruma ilk geldiğim zamanlarda bu olaydan biraz fazla sıkılmıştım ve modlarla oynamaya başlayınca daha eğlenceli oldu. İşte o günlerden bu günlere doğru geldik.

Şimdi asıl bahsetmek istediğim konuya gelelim. "Lamer" olmak. Asıl anlamı "sakat" gibi bir anlama geliyor. Ama biz "Kendini hacker sanan vel@" anlamından söz edicez. birçok kişi Windows ile yüzlerce program kullanarak bir siteye DDOS atmayı "Hackerlik" sanıyor. Youtube'u açın ve arama yerine "DDOS" yazın. Bulduğunuz videoların 97/100'lük kısmında bunun bir Hack olduğunu söyleyen başlıklar bulursunuz. Ben artık bundan sıkıldım. Hatta rezillik burda da bitmiyor. O videonun altında benim bu dediklerimi söyleyen insanlar da yine "lamer". Hepsi kendini hacker sanıyor. Ben öyle olduğumu söylemiyorum tabi. Gerisini sizin yorumunuza bırakıyorum...

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
2 gün önce bi tane çocuk, ona DDoS attım diye bir sonraki gün abisini ve annesini çağırdı.Annesinin yanındalarken abisi ve kendisi küfür ediyor. Sonra yine DDoS attım. Bu sefer kendisini hacker sanan arkadaşlarını çağırdı :D. IP'si bu falan dediler. Ekran paylaştılar. aman tanrım dedim. Adam "Anonaymoymus DDoS" indirmiş ciddi ciddi ordan DDoS atmaya çalışıyor. Sonra da batuhan abiyi arayın falan dediler. Abi dedikleri onlardan 1 yaş büyük kişi çıktı.

Gözyaşlarına boğuldum ;(

ilk yorum

Etiketler: oh yeah baby

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 gün önce bi tane çocuk, ona DDoS attım diye bir sonraki gün abisini ve annesini çağırdı.Annesinin yanındalarken abisi ve kendisi küfür ediyor. Sonra yine DDoS attım. Bu sefer kendisini hacker sanan arkadaşlarını çağırdı :D. IP'si bu falan dediler. Ekran paylaştılar. aman tanrım dedim. Adam "Anonaymoymus DDoS" indirmiş ciddi ciddi ordan DDoS atmaya çalışıyor. Sonra da batuhan abiyi arayın falan dediler. Abi dedikleri onlardan 1 yaş büyük kişi çıktı.

Gözyaşlarına boğuldum ;(

ilk yorum

Etiketler: oh yeah baby
Allahım kopuyorum :D :yıkıl:

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 adımda hıçker olmak
1- googla gir
2- ddos programı yaz
3- programı indir
4- skypeden ip adresini bulmak için googla "skypeden ip adresi bulma yaz" ve netstat ı öğren
5- ddos at
artık sende bır hıçkersin

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bravo yürü be oyunu bozdun sırlar açığa çıktı. Helal olsun be. Vikiliksten sonra ki en büyük bilgi sızıntı bu galiba ya oha.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında heçikkır olmak için öyle fazla adımlara gerek yok .-. :
  • Kullanıcı adınızı ....Hacker... vb. şekilde döşeyin
  • Googlede hack ile ilgili bazı şeyleri öğrenin
  • Hack ile ilgili bir tartışma alanına girin ve küfür dahil hackerım diye gezinin
  • Tebrikler artık bir Heçikkir oldunuz :)
İsminin senin için anlamlı olması güzel :). Çoğu insan bu tarz şeyleri takmaz :/
Minecraft'ı ilk oynadığım zamanlarda HeroineCraft (Benim için efsanedir. Ama kapandı uzun zaman önce :(. Forumu da ordan bulduydum :) Nereden nereye..) adlı sunucuya girebilmek için bir kullanıcı adına ihtiyacım vardı minimum 5 karakterli. Bende tamamen sallama olarak bikkik dedim :). O zamanlarda bu ad ile az oynamadım tabii ki .Onca hatıra birikti yani :D. Sonra ardından bolca ad kullandım ama bu ad benim için hep efsane kaldı :)
Benimki de bu :)

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu rezillik sadece Türkiye için geçerli değil zaten. Bütün dünya üstünde milletin canlı yayınında "ben buna dos attım ben puro hekırım size de atarım bak" falan diyen çocuklar var. Yani önemli olan vücut yaşı olarak çocuk değil. Beyin yaşı olarak negatif seviyede olanlardan bahsediyorum.

Bir ara bir laf duymuştum da şimdi güzelim forum yönetimindeki abiler "Uygunsuz İçerik" diye mesaj atacakları için yazmıyorum. Ama ipucu vereyim: "Ne kadar okutursan okut, değiştiremezsin cahili." (O "cahili" yerine başka bir şey yazıyorsunuz ._.)