set the player's display name to "&a%player% "
aradaığım bu değil işte altında olcakBu şekidle yana eklersin.Kod:set the player's display name to "&a%player% "
kod olarak yazaydın iyiyidi hiç bişi anlamadımScoreboard da setdisplay ini belowName olarak ayarlarsın sonra skript te execute console command la scoreboard ı yönetirsin. Tamamdır.
on load:
[TAB]execute console command "scoreboard objectives add bounty dummy"
[TAB]execute console command "scoreboard objectives setdisplay bir belowname"
on death:
[TAB]victim is player:
[TAB][TAB]execute console command "scoreboard players remove bounty %victim% 10"
[TAB][TAB]execute console command "scoreboard players add bounty %attacker% 10"
Arkadaşın Dediğini Komut Bloğu İle Yapabiliyorsunkod olarak yazaydın iyiyidi hiç bişi anlamadım![]()
set score "GÖZÜKECEK İSİM" below player to 1 for loop-player
display scoreboard named "İSİM" to player
move display of player to belowName
hata veriyor olmuyor[DOUBLEPOST=1435957058,1435956593][/DOUBLEPOST]Arkadaşın Dediğini Komut Bloğu İle Yapabiliyorsun
Blocksuz Halini Araştırdım Biraz Şöyle bir şey Çıktı Ortaya
Birde Şunu BuldumKod:set score "GÖZÜKECEK İSİM" below player to 1 for loop-player
Kod:display scoreboard named "İSİM" to player move display of player to belowName
hatalı sanırım oyuncu ölünce konsola no objective was found by 'firatkaya(oyundakisim)'Mesela şöyle olabilir
Mobilden giriyodum sırf kod içine almak için siteye girdim yazım hataları veya otomatik düzeltme hataları olabilir.Kod:on load: [TAB]execute console command "scoreboard objectives add bounty dummy" [TAB]execute console command "scoreboard objectives setdisplay bir belowname" on death: [TAB]victim is player: [TAB][TAB]execute console command "scoreboard players remove bounty %victim% 10" [TAB][TAB]execute console command "scoreboard players add bounty %attacker% 10"
peki kardeşim dediğim gibi yapabilirmiyiz ? MCSGdeki gibi bounty yazcak kafanda"/n" skriptte böyledir "||"
lore eklerken felan alt satira bununla geceriz
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
WildStript Veya SkQuary 2 Sinden Biri Gerekli Bunlar İçinhata veriyor olmuyor[DOUBLEPOST=1435957058,1435956593][/DOUBLEPOST]
hatalı sanırım oyuncu ölünce konsola no objective was found by 'firatkaya(oyundakisim)'