Ispartalı var mı ? ya da Süleyman Demirel Üniversitesine giden ?

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ispartalı var mı ? ya da Süleyman Demirel Üniversitesine giden ? daha doğrusu bilgi almak istiyorum Isparta ve üniversite hakkında , forumda yaş ortalaması pek büyük olmasa da üniversiteli bir genç çıkar belki :)

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
3-4 ay gibi kısa bir süre kaldım Isparta'da çok yardımcı olamam ama elimden geldiğiyle şehri şöyle özetleyeyim
Küçük bir şehir,hatırladığım kadarıyla 1 veya 2 caddelik bir meydanı var,1 adet avm (İYAŞ) var.
Şehirde üniversiteden dolayı öğrenciler ve askeri bir eğitim yeri var sanırım o yüzden askerler çoğunlukta sanırım.
Küçük,sakin güzel bir şehir bence.
Bu arada her yerde gül var.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
3-4 ay gibi kısa bir süre kaldım Isparta'da çok yardımcı olamam ama elimden geldiğiyle şehri şöyle özetleyeyim
Küçük bir şehir,hatırladığım kadarıyla 1 veya 2 caddelik bir meydanı var,1 adet avm (İYAŞ) var.
Şehirde üniversiteden dolayı öğrenciler ve askeri bir eğitim yeri var sanırım o yüzden askerler çoğunlukta sanırım.
Küçük,sakin güzel bir şehir bence.
Bu arada her yerde gül var.
Sağol başka bilen varsa yorum eklerse sevinirim.

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Kebabçı Kadir efsanedir. Orayı kesinlikle deneyin. Ferah da ayrı güzeldir.
Güzel şehirdir. Eskiden orada geçirirdim yazlarımı.
Gayet küçükte bir yerdir. Kaybolmak pek mümkün gibi değildir.
İyaş adından güzel bir AVMsi vardır. Çok mükemmel değil ama her şey var sonuçta.
Orada okumasan bile çocukken orada okuyan bir tanıdığım beni spor salonlarına falan sokmuştu beni. Duvara falan tırmanmıştık.
Trafik bazı noktalarda baş saç yoldurabilir. Çok ciddi trafik sıkışıklığı olabiliyor. Şehir merkezinde bazı kritik noktalarda karşıdan karşıya geçmek baya zor. Ne bir ışık, ne bir geçiş vakti...

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ferahın pidesi çohseldir
sdü güzel sanırım, tanıtım videosunu izlemeni öneririm çok güzel yapmışlar.
sdu.edu.tr

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen güzelmiş :) Şu maket arabanın yolu takip etmesi elektrik elektronikmi makinamı yoksa megatronikmi çözemedim :)
euhe, onu bilmiyorum ama birsürü fakültesi ve bölümü var

bu arada sdü ısparta merkezinden 15dk sanırsam. 1 otobüsle direk gidebiliyorsunuz. doğu ve batı olmak üzere 2 kampüsü var. üniversitede bir sürü etkinlik oluyor. kitap fuarı, bilim şenliği vs. ama olaylardan sonra birçok hocanın görevi alındı vs. senin seçimin.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
euhe, onu bilmiyorum ama birsürü fakültesi ve bölümü var

bu arada sdü ısparta merkezinden 15dk sanırsam. 1 otobüsle direk gidebiliyorsunuz. doğu ve batı olmak üzere 2 kampüsü var. üniversitede bir sürü etkinlik oluyor. kitap fuarı, bilim şenliği vs. ama olaylardan sonra birçok hocanın görevi alındı vs. senin seçimin.
Nerdeyse her ilde durum aynı hocaların dekanların hocaların istifası istendi ona yapılabilicek bir şey yok :/