Issız ada

erkerkiii

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Steve bugün çok mutluydu çünkü 3 arkadaş bir adaya gidiyordu.En az 6 ay orada kalacaklardı.Steve'in gemisine bindiler gemisinde ne olur ne olmaz tnt cannonlar vardı.Bir korsan gemisi görmüşlerdi planları hızlıca geçip gitmekti ama malesef savaş çıktı korsanlar çok güçlüydü ve bir anda Steve'in gemisinde büyük bir delik açıldı.Can kurtaran botlarına bindiler ve kaçtılar bir anda fırtına çıktı Steve'in bir arkadaşının ismi Jack'ti ve diğeri ise Zack'ti Jack ve Zack kardeşti Jack Zack'ten 3 yaş büyüktü.Fırtınada botları çarpışmış ve parçalanmıştı ve sonra kendilerini bir adada buldular bu ada diğerleri gibi değildi Jack 3 ay denizaltında görev yaptığı için enlem ve boylamlarını bulmaya çalışacaktı ama yapamazdı.Steve odun keselim dedi.Yaklaşık 15 odunları oldu.Bir barınak yapıp orda kaldılar.Kece bir ses duydular şşşşşşşşşşşşş ve bom bir şey patlamıştı.Barınağın yarısı gitti.Sonra baktılar ki elinde ok olan bir şey geliyor siz kimsiniz diyecekken,Zack'in kafasını bir ok mermisi sıyırdı.Steve bir kitap okumuştu bu kitabın ismi World Of Minecraft'tı Steve dediki ben World Of Minecraft adlı bir kitap okudum ve burda yaşananlar ona çok benziyor eğer öyleyse patlayan şey Creeper ve ok atan ise Skeleton.Zack dediki ben madenciyim bazı arkadaşlarım ölü bir madenci olan Herobrine'den bahseder.Efsane şöyle Minecraft adlı bir ada var bu adada hayatta kalan bir adamdan bahsediyor ve ölü bir madenciden bu madenci sisli ortamlarda beliriyor ve seni yakıyor.Ayrıca ağaçları yaktığı ve parçaladığı söyleniyor.Steve:
Evet bende kitabında öyle bir şey okudum ama inandırıcı gelmedi.Bir dakika belki biz şu an World Of Minecraft'ta olabiliriz.Eğer öyleyese zombiler,örümcekler,ve mağara örümcekleri olacaktır.Bir şey daha var zindanlar.Demirden zırh filan yapabiliriz.Nethere giden portal açabilir ve hatta enderdrogunu bile haklayabiliriz.Hadi demir ve kömür arayalım ama sabah olunca.Sabah olur ve bir maden bulurlar.Taş kazma yapıp içeri girerler.Girdikleri an bir ses duyarlar aşağıda...

Bölüm-2:
Aşağıda bir zombi vardır Zack yaptığı kazmayı zombiye saplar ve zombiden bir parça et düşer.Jack:ıyğğ zombi eti!Steve:hey bakın orada demi var!Zack hemen kazar ve ama "bunu nasıl işleyebiliriz?"şeklinde bir soru sorar Steve okuduğum kitapta fırınla yaplıyordu oda taşla yapılıyordu ve sanırım yeterince var.Barınağı tamir ederler ve Steve ben koyundan yün alacağım der ve gider koyunnun gözleri beazdır Steve okuduğu kitapta Herobrine'nın farklı şekile girip fakat gözlerinin beyaz olduğunu hatırlar ve barınağa koşar.Zack ve Jack'e durumu anlatır.Zack ve Jack biz hazırız der hepimize demir eşyalar yaptık.Derinden gelen bir ses:Hahaha beni bu şekilde öldüremezsiniz.Elmastan eşyalar bile sadece çizik bırakır!Beni sadece Notch'un Altın kılıcı öldürür oda Notch'un kardeşi Brine'nın mezarında yani benim hhahahaha...Steve onu bulmalıyız!Zack neyi bulmalıyız?Steve:Anlasanıza her şey gerçek madencilerin anlattığı,kitap,efsaneler her şey gerçek World of Minecraft diye bir yer var ve bizde ordayız!...
Devamı gelecek