Prenscan13
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
konuda diyorum dikkat ettiysen[DOUBLEPOST=1419699013,1419698981][/DOUBLEPOST]3 oldum yani şimdiSen hayırdırBen 2012 de kaydoldum
![]()
konuda diyorum dikkat ettiysen[DOUBLEPOST=1419699013,1419698981][/DOUBLEPOST]3 oldum yani şimdiSen hayırdırBen 2012 de kaydoldum
![]()
Artık konuda bende varımkonuda diyorum dikkat ettiysen
Sen sanırsam yarı-yıl tatilini Minecraft'taki dünyasını kendi eliyle TNT döşemekle harcayan ve yaz tatilinde o TNT'leri patlatan ZORİN'i bilmiyorsun galiba ha?2.sıradasın.
Onu geçerim la benDünya tarihinin en işsiz insanı karşında
Ama o da fena sayılmaz bu konuda.
Çok saçma bir kavga ._. Kavga edeceğinize benim gibi 7-24 şu videoyu izleyin .-.
düzeltiyorum 2 ciyim eskilerden 1. @rayandu06
biliyorum. 15 tatilde onu da yapacağım. 1 sene boyunca yapacağım.Sen sanırsam yarı-yıl tatilini Minecraft'taki dünyasını kendi eliyle TNT döşemekle harcayan ve yaz tatilinde o TNT'leri patlatan ZORİN'i bilmiyorsun galiba ha?
Ne artislik yapıyon la' millete ?Sen sanırsam yarı-yıl tatilini Minecraft'taki dünyasını kendi eliyle TNT döşemekle harcayan ve yaz tatilinde o TNT'leri patlatan ZORİN'i bilmiyorsun galiba ha?
Adam üşengeç beyler dağılınİşsizim diyip buraya bi ton mesaj atmışsınız üşenirim lan ben
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz böyle bir işsiziz, işsizliğimizi söyleyemeyecek kadar üşengeciz B)İşsizim diyip buraya bi ton mesaj atmışsınız üşenirim lan ben
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saçmalama level:God Norris* (anlayan anladı1x1 1 ise 2x2 neden 2 olmuyor x)
en saçma işsizlik budur ve bunu iş yerinden yazıyorum![]()
1x1 1 ise 2x2 neden 2 olmuyor x)
en saçma işsizlik budur ve bunu iş yerinden yazıyorum![]()
örgütlenmişler hacımadem her insan farklıdır, neden hababam sınıfındaki herkes fenerli?