- En iyi cevaplar
- 0
Kara yoluyla değil hava yoluyla uçakla geliyorlar..
Öyle bir şeyin neden olamayacağını birçok maddede açıklarım ama değeceğini düşünmüyorum.
Kara yoluyla değil hava yoluyla uçakla geliyorlar..
Öyle bir şeyin neden olamayacağını birçok maddede açıklarım ama değeceğini düşünmüyorum.
Bknz. Haber kanalları.
Yok. Gayet mantık, kişisel tecrübe ve siyasi bilim çerçevesinde. Herkes evde oturup bikbik başkalarının edindiği bilgileri dinlemiyor![]()
Başkalarının edinebildiği bilgilerden fazlasını bulunduğum ülkeden elde edemiyorum.
Siz verilen bilgiler dışında bilgi biliyorsanız bizide aydınlatın ?
Güvenlik yok değil. Var adamlar koşarak içeri dalıyor o sırada güvenlikler şaşkın ve el bombası patlıyor.. Güvenliklerin insanları uyardığı birsürü zaman var videolarda bile var. Asıl sorun BUNU KİM YAPTI? PKK üstlenmedi.(yaptığı her şeyi üstlenen) peki kim yaptı?Benim anlamadığım yok güvenlik yoktu yok şu yoktu yok bu yoktu. 1 inizde çıksın bir şeyler yapsın yetkililere söylesin protesto başlatsın yazmaya gelince elinizden geleni ardına koymuyorsunuz fakat gidin söyleyin desek pısıyorsunuz ? Hanginiz gidip yetkili birine söylemeyi denedi ? Hanginiz bir dilekçe yazmayı denedi ? Hepiniz boşsunuz .
Hava sahası NATO'nun. ABD Işid'e göz yummaz. Sahte bayrak stratejisinde usta adamlar. Fire merme lüksleri yok.
Işid'in içeri hiçbir şey sokmasına ihtiyacı yok. Türk personeli var ve malzemeleri elde etmek onlar için çok kolay.
Işid'in Türk personelleri gizli de olsa silahlı. Baskınlar çok tehlikeli o yüzden.
Arap personellerini Suriyeli mülteciler yüzünden saptamak zor çünkü Suriyelilerin hiçbir kimlik bilgisi yok. Sınırlarda kontrol yok.
Hava yoluyla seyahat etmek için inebilecek bir yerleri olması lazım. Ovaya inemezsin. Haydi inecek bir yer buldun diyelim ülkenin içine NATO radarlarına yakalanmadan giremezsin. İncirlik vurur seni. İstanbul'a kadar gelemiyorsan da yakıt israfı.
Benim anlamadığım güvenlikleri vs. suçlayıp duruyorlar. Belki adamlar korkularından uyuyamıyor diye belki bizi kurtarmak için ellerinden geleni yapıyorlar yinede suçu onlara atıyorlar .Güvenlik yok değil. Var adamlar koşarak içeri dalıyor o sırada güvenlikler şaşkın ve el bombası patlıyor.. Güvenliklerin insanları uyardığı birsürü zaman var videolarda bile var. Asıl sorun BUNU KİM YAPTI? PKK üstlenmedi.(yaptığı her şeyi üstlenen) peki kim yaptı?
Bu tür olaylarda olabilir gibisinden varsayımlarla gidemeyiz.
Olan bellidir teröristler yurt dışından hava yoluyla ülkemize bombayı sokmuşlar..
Hayır. Dış hatların "DIŞINDAN" **** cihazlarına 4 adet el bombası atılmış. Diğer terörist de otoparkta. Uçağa giriş zaten yok. Koşarak girip uçuruyorlar.
Hadi ama tüm söylediklerimi bu şekilde anladığınızı söylemeyin bana..
Eğer anlamadıysanız tekrar ilk yorumumu okuyabilirsiniz.