İstanbul'da duyulan garip sesler

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önümüzde 3 teori var;
1-) Bu tarz sesler çoğu yerde duyuldu, 2016'ya girerken sirenler felan çaldılar. Örneğin Avusturalya'da binlerce havai fişek atıldı vs.
2-) Bir iş makinası olabilir. Malum günümüzde kimin ne sesi çıkarttığı belli değil.
3-) Bunu hiç demek bana yakışmaz ve yakıştıramazdım ama Marmara Kuran-ı Kerim'de geçiyor, "2 kara parçasını suları çekip birbirine bağlayan o boğazdan (köprüden) Hz. Mehdi geçecek." diye. Belki de o saat Hz. Mehdi oradan geçmiştir ve İsrafil üfleyeceği 3 suradan 1. cisini üflemiştir. 1.'si zamanı belli olmayan fakat ard ardına her gün felaketlerin yaşanacağı bir kahinat. Örneğin ecüc ile mecüc. 2.'si ise zaten kıyametin kopacağı vakit.

Ölümümüze az kaldı arkadaşlar!

NOT: Evet arkadaşlar benim gibi düşünen binlerce kişi varmış. Haberlere baktım. Galiba israfil suru üfledi!

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır tek yaptığı şey o değil internetten araştırabilirsin.
Onlar abartı. Eğer gerçekten öyle tehlikeli bir şey olsa. Afedersin ama bu özür dilerim insanlar kendilerini öldürecek bir silah yapmazdı. Emin ol internettekiler yalan. Tek işe yaradığı hava koşullarını etkilemek. Amerika'da hep hortum vs. olunca bunları önlemek amaçlı yapılmıştır.

(özür dilerim insan dediklerim çok kaşınıyor ha, adamlar kendilerini öldürmek için silah üretiyor.)

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
o değilde gelecekten geldiğini iddia eden bir adam 3.Dünya savaşı 2015 de başlıycak dedi 2016 ya girdik hala savaş falan yok? İnternetde var kim olduğu.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
o değilde gelecekten geldiğini iddia eden bir adam 3.Dünya savaşı 2015 de başlıycak dedi 2016 ya girdik hala savaş falan yok? İnternetde var kim olduğu.
Muhtemelen. John Titor'dan bahsediyorsun fakat şuda var, kendi kaderini değiştirmen senin elinde. Mesela kaderinde oturuyorsun saat 8:50 eğer gidip su alırsan 8:53'te haberin olmadığı depremden binanın dökülecek kısmından kurtulmuş olursun. Eğer su almaya gitmezsen 8:53'te ölmüş olursun. İnsanların kaderi kendi ellerinde. Diyorsun 3. Dünya Savaşı nerde? Sen Türkiye'de yaşadığın, güçlü bir ülkede ve müslüman bir ülkede yaşadığın için bu soruyu soruyorsun. Türkiye'nin etrafında savaşta olmayan bir ülke söyle bana başka bir şey demiyorum sana :) şu an da 3. Dünya'ya savaşındayız ama daha tüm ülkelere yansamamış senaryosunda.

NOT: Rusya kurulduğundan beri ilk defa onların uçağını düşüren bir ülke olarak zaten o vakitten beri artık bir savaşta olduğumuz kesinlikle anlamanız lazımdı. Rusya kendi karları için bize saldırmıyor değil. Kim nederse desin Dünya'ın tek korkusu biziz. Almanya daha geçen yolda yürüyen Türk vatandaşlarını alıp işkence ediyorlardı hatta biri Türkiye'ye kaçmış Almanya'nın Türk korkusunu anlatmış "Bizleri ajan sanıyorlar, bizden korkuyorlar ve bizim gelişmemizi istemiyorlar. Hatta bize saldıran Teröristlere destek veriyorlar." diye.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şuanda dünyanın dengesi bozulmuş durumda kar yağarken hayatımda ilk defa şimşek çaktığını görüyorum belki şimşek çakmasından olabilir buda benim düşüncem.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her olana takarsak yaşayamayız rahat rahat. Çok büyütmeyin. Sanki çok normal bir evrende yaşıyormuşuz gibi tepki vermeyin :|

qSirzechs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk videoyu görünce aklıma direk half life ep2'nin son chapterı geldi

++buna benzer bir ses sanırım 2012 senesinde de duyulmuştu uzun süre tartışma konusu olduydu ne oldu şu an bilmiyorum