H
hsndmrts_
Ziyaretçi
la sanki dünyada tek türkiye var 
dünyanın kendi etrafınızda mı döndüğünü sanıyorsunuz siz
dünyanın kendi etrafınızda mı döndüğünü sanıyorsunuz siz
İmkanı yok, hayatta o
Evet ve ben bunu buldum ancak portalını unuttum.Nasil bir yer olduğunu hatırlıyorum:bence Minecaft'ta nether - end ve normal dünya dışında başka bir yer daha var
Demir bloklarıyla kaplı bir yer ve 1-2 ches var.O chestlerde nadir bulunan şeyler var.keşke portalı unutmasaydım.Ne güzel buraya yazardım![]()
Evet ve ben bunu buldum ancak portalını unuttum.Nasil bir yer olduğunu hatırlıyorum:
Demir bloklarıyla kaplı bir yer ve 1-2 ches var.O chestlerde nadir bulunan şeyler var.keşke portalı unutmasaydım.Ne güzel buraya yazardım![]()
Minecraft Kodlarını İnceleyen Bir Sürü Adam Var Öyle Olsa Bulunurdu.Bence yeni bir portal olabilir hanginiz diamondları 17x21 şeklinde koyup yaktıkdan sonra lav kovası döküp su kovası döktü ki ?
En basitinden bukkit serverlerdeMinecraft Kodlarını İnceleyen Bir Sürü Adam Var Öyle Olsa Bulunurdu.
açık ve netEn basitinden bukkit serverlerde
Word
World_Nether
World_The_End
Adında 3 dünya var eğer portalla geçilen başka bir dünya olsa o da olmak zorundaydı.
Mesaj Kasılıyor... %95Arkadaşlar Cevabı Yazıyorum Hemen 16 Serisindede 1.7 serisindede Herobrine midir nedir o kaldırılmadı ancak milyonda bir karşınıza çıkar.