İşte Karşınızda OMEN 15 Laptop

Lordnelson

It's just... Good business.
Özel Üye
Mesajlar
5
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
8
Puanları
180
2016’da tanıtılan OMEN, bugün oyun sektörünün en büyük markalarından birisi haline geldi. Pazara giriş yaptığı ilk günden itibaren büyük bir ilgiyle karşılanan OMEN dünyanın dört bir yanındaki ciddi oyuncular için sürükleyici ve kusursuz bir oyun deneyimi sunuyor.


OMEN 15 Laptop
2016’da tanıtılan OMEN, bugün oyun sektörünün en büyük markalarından birisi haline geldi. Pazara giriş yaptığı ilk günden itibaren büyük bir ilgiyle karşılanan OMEN dünyanın dört bir yanındaki ciddi oyuncular için sürükleyici ve kusursuz bir oyun deneyimi sunuyor.
Görünüşten ve performanstan ödün vermeyen OMEN 15 ise, sürükleyici özellikleriyle öne çıkarken, gerçek oyun sevdalılarına unutulmaz deneyimler yaşatıyor.
İnce yapısına karşın oldukça güçlü olan OMEN 15, güçten fedakarlık yapmadan portatif bir cihaz arayan ciddi oyuncular için birebir.Masaüstü PC derecesinde performans sunan OMEN 15 Dizüstü PC ile oyuncular oyunlarını her yerde ve en iyi şekilde oynarken,becerilerini de geliştiriyor.

Omen 15 modelinin çok ince ve hafif bir yapıya sahip olması dikkat çeken detaylardan birisi. Donanımsal özellikleri göz önünde bulundurulduğunda oldukça hafif bir bilgisayar olan Omen 15, yüksek performansıyla ve Intel® Core™ i7 işlemci gücüyle profesyonel bir oyuncu bilgisayarı olmayı başarıyor.
Öne çıkan özellikleri arasında aşağıdakiler yer alıyor:

  • 9. Nesil Intel® Core™ i7 işlemci ve Birinci sınıf NVIDIA® GeForce® RTX 2080’e kadar ekran kartı ve Max Q tasarım ile geliştirilen OMEN 15, oyuncuların günümüzün rekabetçi oyunlarının sunduğu eğlenceyi yaşamalarını sağlıyor. Bu sırada Max-Q tasarımla yapılandırma seçenekleri sayesinde gelişmiş bir performansla donatılıyor.
  • Ekran kartında önemli iyileştirmeler yapılan cihazdaki NVIDIA RTX, gerçek zamanlı ışın izleme özelliğini dizüstü oyun bilgisayarlarına kazandırıyor.
  • OMEN 15’te 3 taraflı hava çıkışıyla toplamda 5 taraflı hava akışı sunan gelişmiş termal çözüm OMEN Tempest bulunuyor. OMEN Tempest, oyunun en heyecanlı anlarında bile cihazın soğuk kalmasını sağlayarak akıcı bir oyun deneyimi sunuyor.
  • Daha büyük kanatlardan, 3 kademeli motordan ve akışkan dinamik parçadan oluşan yeni fan tasarımı, ısı dağıtımını iyileştiriyor.
  • OMEN 15, ultra ince 20mm kalınlığıyla daha portatif, kompakt ve sağlam bir oyun cihazı haline geliyor.
  • Arka aydınlatmalı ve aynı anda birden çok tuşa basılmasını sağlayan anti-ghosting teknolojisine sahip klavyeyle oyuncular oyun performanslarını iyileştirebiliyor ve mücadeleyi yönetiyor.
  • Dizüstü PC’de aynı zamanda iki yeni özelliğe sahip OMEN Command Center da yer alıyor. Performans Kontrolü özelliği, soğutmayı ya da performansı artıracak şekilde fanın dönüş hızını yükseltiyor. OMEN Dinamik Güç ise oyunun o anda ne kadar güç tükettiğine bağlı olarak CPU ve GPU’ların vat miktarını yöneterek FPS’nin en yüksek seviyeye çıkmasını sağlıyor. İki güçlü özellik bir araya geldiğinde cihazın yapılandırmasını daha esnek hale getirirken oynanışın da iyileşmesini sağlıyor.
    15-dh0006nt
    15-dh0006nt



Intel® Core™ i7-9750H işlemci Benchmark

NVIDIA® GeForce® RTX 2060 Benchmark











OMEN 15 Laptop ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız
 


Moderatör tarafından düzenlendi:

ankaly

rise above it'
Emektar Üye
Mesajlar
195
En iyi cevaplar
24
Beğeniler
238
Puanları
550
Ruh hali
Laptop alsaydım kesinlikle OMEN alırdım galiba, çok güzel tasarımları var.
 

Üst