İste Skyblock Sorun-Alım-Sorunlu Yardım.

cevo45

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverimizin Projesi!

Skyblock Sunucu Acılmıstır

1GB Ram
12 Slot [yuseltilicek]
Server Ip: 46.1.124.253:25565

AMACIMIZ

Turkiyenin 1. Sunucu Olmak Uzere bir sunucu kurduk ve cok begeniceksiniz asla siz uzulmucaksınız cunku 1 suprizimiz var kesinlikle cok begeneceksiniz Sıze Ozel Guzel Server Kuruyoruz Ve Asla Siz İçinde Kamyanya HAZIRLADIK.

SUPRİZİMİZ:
TUM URUNLERDE %50 İNDİRİM.
SUPRİZİMİZE OZEL TİTANVİP 15TL Alıcaklar serverdan Konusabiliriz.
Simdi Resimlere Gelelim;

Spawn:

Arena:

Yetkili Ekibimiz:
Kurucu lolpie24 [Cavit] Yas:16
Kurucu Melih_PvP [Melih] Yas:13

Onemli Bir Sorun 'Projemiz Hakkında'
Odemeler Icın Bana Hosting Lazım Bu Tur Kampanya yapacagım ve odemeler için yardım edene 10tl verecegim Bana Guvenmeniz Yter Sadece bu Hafta Musait Olmucam Haftaya Cevap vericem Eger Bu Konuda Yardım Edicek Skypele İletisime Gecer Peki size gelen paralarla ne olucakmı diye merak ediyorsunuz yeni 1 sunucu acacaksını ve o sunucuyu ikimiz yonetecegiz Katılıcak Varsa Sevinirim Sadece Bu Kampanya ve projenin totması yeterlidir Asla Sanmayınki Kampanya 3 Hafta DEVAM EDİCEK HEM SİZ HEM BEN Kazanc Yasacagız.

Son düzenleme:

cevo45

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Projemiz Devam Ediyor.

Konu Guncel Suan Kapalı Sabah 08:00 acılır İnsallah...

KuruKafa_24

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
@cevo45 Selamin aleyküm cavit knk server güzel olmuş elinize sağlık hatirladiysan (Candy Craft Burak66,Burak26TR) skype adresimden ekle burakoffical_2 ordan konuşuruz hadi kolay gelsin size

cevo45

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
konu guncel

Spawnımız ve arenayı Yeniledik Servermize Odeme Amaclı İyi kalpli aranıyor.
Hhostingi olanlar Basvursun onunla bir ortaklık yapabiliriz.

En Yakın Zamanda Hostumuzu Alıyoruz.

Matsuri1230

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
build ler kötü ve 1gb ram ile türkiyeni en iyi sunucusus olma yoluna çıkamazsınız biraz emin adımlarla gidin her önüne gelen server açıyor

cevo45

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
build ler kötü ve 1gb ram ile türkiyeni en iyi sunucusus olma yoluna çıkamazsınız biraz emin adımlarla gidin her önüne gelen server açıyor
Bu Konuda Olumsuz Knusucaksan Serrverdaki Gibi Bakıcaksan git Baskalarına De bakalım Sana Ne Cevap Vericekler.
SKYPE ver ekleyim Orada Cozelim.

Matsuri1230

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu Konuda Olumsuz Knusucaksan Serrverdaki Gibi Bakıcaksan git Baskalarına De bakalım Sana Ne Cevap Vericekler.
SKYPE ver ekleyim Orada Cozelim.
çok atarlı konuşuyon ben sadece senin bu hayellerinin iraz zor olduğunu düşüne biriyim ** aiyi şanslar diyek nedne olsa dövüşe karşıyım